Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Adódik a kérdés, hogy itthon a rendőrség miért nem lép fel a rengeteg szerb gyorshajtó ellen? Hemzsegnek Bács-Kiskun megyében, évek óta nem láttam egy esetet sem, hogy utánuk mentek volna, azonban a magyar rendszámos autókat előszeretettel fogdosták.
Mit kellett azon polirozni? Ja igen, a kasztnit. Az ellen nem véd..:) NAgyon egyszerű amugy a válasz, megunták a sok füstölgő bontószökevényt. Nálunk átmegy egy 20asért. Na ennek vége a sógoroknál. Ezt azzal indokolták, hogy korrodált a karosszéria és a motortér tele van olajjal. Olvasónk szerint semmi rozsdásodás nem volt az autón, négy hónapja volt műszakin, a felkészítése 160 ezerbe került a polírozással együtt
Lassan megvan a 4 egység esés FO$ 406.669 +3.729 +0.93% zlotyi 4.2545 +0.0203 +0.48% megint csak valami szuverén dolog! Pedig milyen büszkék tudtok lenni arra, ha erősödik! Bár arra is, ha gyengül! Az sem baj! Nem számít! win-win! https://imgur.com/a/DIQgmSh
Elég annyit mondani, hogy előbb rombolni kell, hogy építhessünk. Én is felújítom a fürdőszobát, úgyhogy holnap jön a dózer és porig rombolja a házat. Nem kell a sok liPsi miatt logikát keresni a pszichopata elnök tetteiben.
A FO$rintnak nem kevés billentés kell! Napi 2-3-5 tized %al gyengébben muzsikáló FO$rint, meghozta a szép nagy különbséget! Lehetett volna úgy is mint a lengyelek? Ilyen ütemű gyengülésnél, nemhogy Ausztriát, de Romániát sem fogjuk utolérni, de magunkhoz képest is egyre nagyobb a lemaradás! Csövesedik le a nép! A FO$rint meg még hátszélben is összehugyozza magát! Van akinek hátszélben sem megy! Van mire büszkének lenni? A holdról is látszik! Nagy segítség ez a mAGYAR családoknak! https://imgur.com/a/NrJAElN
Ezzel a problémával már a Reagan kormányzat is kezdeni szeretett volna valamit, így 1985-ben megszületett a Plaza Egyezmény, amiben Washington lényegében rákényszerítette szövetségeseit, Nyugat-Európát és Japánt, hogy azok felértékeljék saját devizájukat, ezzel mesterségesen gyengítve a dollárt, így némileg – és időlegesen – helyre billentve az exportra termelő amerikai ipar versenyképességét és a külkereskedelmi hiányt. Talán Így érthetőbb .... , hogy mi miért van!
Máma reggelre viszont csak gyengülni tud! Ha a zlotyi erősödik, ez a híg FO$ nem képes korrigálni se! Ha zlotyi fordul, ez a FO$ majd repül tovább... https://imgur.com/a/IBBSD3L
semmit nem csináltak ezek szerintem , max valakit behívtak éjszakára,hogy nyomkodja a gombokat... meg ez inkább reakció volt a vámok kitolásra... a kormánynak sok köze nincshozzáá... De ne aggódj a költségvetés sínen van... kár hogy vakvágányon és az utolsó váltót is elhagytuk már, a fékek meg rosszak...
Ez nem bántás, csak érdeklődöm. Van akit gazdasági érdeklődéssel nem zavar másokhoz képesti ilyen szintű leszakadásunk? Az, hogy az elmúlt napokban nagyon a zlotyival mozgunk, mert most az gyengül, de az elmúlt években nem volt így rátapadva, különben nagyon nem itt tartanánk....
Jó hír! Dicsőséges Orbán Viktor rendszerváltónak köszönhetően ma a magyarok 1 euróért közel 406 Ft-ot kapnak, míg Gyurcsány idején volt amikor csak 227 Ft-ot kaptak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)