Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem csak az, van még a fiszemfaszom adóból egy pár a söralátét ellenére, a legszebb az epr-díj, ahol a többszörösét fizeted az eu átlaghoz képest, a molnak. A mol meg tovább, izé...
Szijjas milyen csendben,sunyin beszelt az oroszokrol,meg a tuzszunetrol. Meglepodtem,h nem kapott idegrangast,amiert az oroszok haborupartiak. Bar most mar az usa segget (is) nyaljuk,valtozott a szelirany.
Mivel a nagyfőnök dicsekedett azzal, hogy az EURHUF 400 alá ment (korábban kicsit más megítélés alá estek ezek a szintek), nehéz nem azt feltételezni, hogy a háttérben zakatol az intervenció, hogy így is maradjon még egy ideig. De a mai nap jó híre, hogy megtudtunk, hogy Petőfiéket a rend szeretete és a békevágy vezérelte 1848-ban, és utóbbi nem Hírcsárda cikk, hanem miniszterelnöki levél.
Ellenben a nagyobb üzletek, el kezdték takarékravenni a figurát. Már próbálgatják, hogy lehetne kevesebb órából kihozni ugyanakkora vagy nagyobb forgalmat.
Vajon miért csak most szivárogtattak a Válasz Online-nak? Eddig miért nem? Ha matolcsy magánakciója lett volna ez az egész, orbán engedélye nélkül, már rég ülne. G-nap reloaded.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)