Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Eltűnt, mint most is! Pedig éppen szerettem volna kérni, hogy értékelje a fizetőeszközünket napi lowról, a többi az ábrán található devizákkal összevetve. https://imgur.com/a/yUJE1g9
És a kontaindikátor is 100%osan bejelzett!!! Ilyen megerősítő pontos jel ritkán jön! "
mamoka47
ma, 10:49
Előzmény:
kisvasutas
400 felett ajándék eladni az EUR-ot. Jobb
mint ha majd 370-en szabadulsz tőle. Miközben a FT-ban elteszel még
6-7% kamatot is. Addig szabadulj az EUR-tól amíg lehet 400 felett. Ez az
év eddig már így is nagy bukta EUR-ban ücsörögni. 2.5% mínusz és még
csak Február közepe van. Persze ha nektek mint a kormánypropagandának a
mínusz is plusz, akkor minden ok.
"
Simán lemehet az árfolyam 380ra! csak majd egységenként lesz egy 70 egységes tranzakciós adó tehát összesen450lesz az árfolyam, de a közép nem! 350 is lehet csak majd 100egységes adó mellett... csak légből kapott számokat írtam, nem befektetési tanácsadás! holnaptól lehetne parítás is 401 egységes adóval és kész! * a facekommandó bérkommentel írjátok le 10ezerszer szép az élet jó a rendszer! 10 kopejka 100 karakter? "egy jó bor vagy egy szeretkezés a barátaiddal a vacsoraasztalon" ezt ki is mondta??? https://www.youtube.com/watch?v=azXZYo0K3Qg
de bakker ez azért na. Miért hozod ide az eurós hozamaidat? ez az eurhuf topic, mellébeszélsz!!!! mert például állampapírban..... Komolyan ez már a szefós szint. nem szlengileg, orvosilag.
"
penztaros_lorinc
2020. 09. 16. 17:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Babosko, mondtam, hogy ne Viktor pszichiáteréhez menj! Kidobott pénz! Amiből neked egyre kevesebb van! Csak fogy és fogy és fogy!" "
penztaros_lorinc
2017. 04. 20. 17:26
Felfedezhető az orosz minta a külföldről támogatott civil szervezetek regisztrációját előíró törvényjavaslatbanlinkEgyetért-e Ön azzal, hogy a FIDESZ-KDNP lefordította az orosz
szöveget a törvénybe foglalás előtt, hogy az ne oroszul szerepeljen
benne?
⎕ Да⎕ Да, товарищ
"
Tekintsünk is el az elötte levő 10% gyengüléstől, mindjárt szebb a 2%, az már igaz. Meg a 10-15-20 éves gyengüléstől, jogos. Örökké csakaforint!!!!! Csak tudnám miért hozod fel az állampapírt állandóan, ez az eurhuf topic.
Akinek nincs devizában, tavalyi PMAP kamatok kötelező, devizába. 17-18% EUR hozam agyament. Nyugat-Európa nagy részében az arszinvonal alacsonyabb , mint itthon. Azaz a forint túlértekelt . Sajnos ez van. Deflacio nehezen, elkepzelheto. 50% deviza arány. Valószínűleg növekszik. 6,5% nagyon karcsú. Rövid távon választásokig elkepzelheto EURHUF savozas. A nagy buli megvolt
Nem, de szeretné az ember, ha az egy évvel későbbi 20% emelkedett pénzéből legalább annyit kapna, mint tavaly, nem pedig a felét ;) Mit ér a több, ha kevesebbet kapsz érte? B@szhatjuk az akármekkora emelkedéseket, ha csak infla lesz belőle! Aki ezt nem látja, annak nem tudom hun van a feje bokáig becsúszva ;)
Ez nem egy közértes topic. Nem kereskedünk sem mosóporral, sem WC papírral, sem konzervvel. EUR/HUF! Ebben az évben az Euro az olcsóbb tonhalkonzerv ellenére gyengül a Ft-tal szemben.
De teso,lebuktam,en irom. Kar,hogy nem sikerult azokat a kommenteket is feltenni a Mamoka-listara,amikor igyekeztem segiteni eurusd varakozasokkal,meg nehany otlettel az elmult minimum egy evben,gold is koztuk volt,gbpusd. Nehany kozuluk kicsit tobbet hozott,mint a szaros allampapirod. Legalabb 6 fo devizaparban vagyok altalaban erdekelt,mar ha ezzel meg nem sertelek. Az eurusd es az eurhuf korrelaciojat meg hadd ne kelljen bemutatni. A gratulaciot koszonom,elegge pluszos ev volt a tavalyi,jol esik az elismeresed,bar nem sokat er✌️
Tudjuk, hogy nincs jobb az alompapírnál! Azt miből is fizeti ki az állam? Honnan van ilyen sok pénze rá? Honnan is von el? Más államok miért nem csinálják ezt a fergeteges jó ehetőséget az állampolgárainak??? Hogy ők is meggazdagodjanak ennyire?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)