Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha még többet iszol a gyógyszerre, nem csak Kosztolányival fogsz álmodni, hanem durvább történetek szövögetésébe is belekezdhetsz.... De ez itt OFF, csak tudd hogy figyelek.
Mostan színes tintákról álmodom. Legszebb a sárga. Sok-sok levelet e tintával írnék egy kisleánynak, egy kisleánynak, akit szeretek. Krikszkrakszokat, japán betűket írnék s egy kacskaringós, kedves madarat. És akarok még sok másszínű tintát, bronzot, ezüstöt, zöldet, aranyat, és kellene még sok száz és ezer és kellene még aztán millió: tréfás-lila, bor-színű, néma-szürke, szemérmetes, szerelmes, rikító, és kellene szomorú-viola és téglabarna és kék is, de halvány, akár a színes kapuablak árnya augusztusi délkor a kapualján. És akarok még égő-pirosat, vérszínűt, mint a mérges alkonyat és akkor írnék, mindig-mindig írnék, kékkel húgomnak, anyámnak arannyal. arany-imát írnék az én anyámnak, arany-tüzet, arany-szót, mint a hajnal. És el nem unnám, egyre-egyre írnék egy vén toronyba, szünes-szüntelen. Oly boldog lennék, Istenem, de boldog. Kiszínezném vele az életem.
Az orbánizmus volt az előszele Trumpnak. Placi előbb vetette fel az Ezüstben hogy mindenki utálja Trumpot a fórumokon, pedig csak nem értik. Mások nevében nem nyilatkozhatok, én nagyjából értem. És nem Trumpot meg orbánt utálom, hanem a helyzetet, hogy a szavazók ilyen alakokat szavaznak meg. Ismét...
Orbánt, saját módszereivel vágták át. Öregszik, nem ismerte fel pont Ő a saját támadási stratégiáját! Csőbe húzták és már csak báb illetve eszköz a bomlasztáshoz. . Korábbi Orbán siker pont ezen alapult! Az oszd meg és uralkodj eleven. Most Ő lett a nagyhatalmak bomlasztó játékszere! Basszus Orbán mint vén róka nem vette észre, hogy ő mire kell?! Kész. Átvágták, hibázott. Ideje visszavonulni ha igazi hazafi!
Sajnos nem hiszem hogy orbán mostanában menne a süllyesztőbe, de hajlanék rá, meg eddig is mindig ellene szavaztam. De úgy néz ki hogy az ő gyagyás jövőképe kezd máshol is gyökeret fogni. Elég csak az USA-ra pillantani: egy gyagyás lett az Elnök! Az USA-ban! Világhatalmi tényező. Ez már egy ideje nem a forintról meg orbánról szól... (nekünk persze lényeges itthon)
Nem certizek. Ahogy írtam hitelem van Ft alapon. EUR bevétel mellett (ez az okat, hogy minden hónapban váltok egy kisebb - nagyobb pakkot . néha kevesebbet néha többet, attól függően, hogy épp mennyi kell és milyen az árfolyam)
400-ra tuti visszanéz az EURHUF 2 éven belül. Ezt nyugodtan számonkérhetitek rajtam. Azon belül lehet 450 Ft a 2025-ös év végére, szóval még nyerhetek a tippversenyben. De nagy volatilitás lesz itt, én nem forexezem már, mert mindenkit ki fognak ütni.
"Szerintem nem érdemes a forint ellen spekazni. Nálam komoly meglepetés is benne van." ---------------------- /Előbb kár volt bedobnom a fricskát a HUF elleneseknek, mert ez amúgy is hitvita./ De komolyan benne van a pakliban egy forint erősödés. 450-re tippeltem 2025 végére. Ezt akkor tényleg úgy is gondoltam. Csak közben Trump felforgatta a világot, és ennek nem látom jelét a forinton. 430 felett lennénk ilyen USD/EUR erősödés mellett, meg a pánikoltatása után, azt mondanám papírforma (totó). De a forint meglepően jól tartja magát. (euróhoz) Ez lehet annak az előszele hogy Trump, Musk, valamit odatesz a forintért a támogatás fejében. És ezek egy ilyen pici deviza piacon, mint a forintos, bármit meg tudnak csinálni. Szóval aki tőkeáttétellel nyomja, az triplán figyeljen oda, mert a Stop kíméletlen. Természetesen csak fantáziáltam, senki nem vegye olyan infónak, ötletnek ami valós hírértékkel bír.
Tegnap olvastam egy kommentet: Horvát ember. Ő fosik. Tengerrel. Euroval. Akkor mi lesz velünk? :-) Ezt írta: . Az USA elvágta az EU-t az olcsó orosz energiától. Most büntetőámokat vet ki az EU-ra. Javaslom terjesszük ki az EU-t Lisszabontól Vlagyivosztokig. :-)
Nem teljesen értem, hogy mire gondolsz zárjuk le. Lehet, hogy túl általánosan fogalmaztam, de most megprobalom pontosan: ezen a szinten Eurót venni se prompt, se forex megbízással határidőre venni szerintem nem érdemes jelenleg kereskedési céllal hetes, hónapos, negyedéves chartok alapján. Ha 413 fölé megy az Euro akkor érdemes ezt megnezni. Ha Euro eladason gondolkodik az ember, forint ellenében azzal megvarnam ezt a negyed évet. Ezért EURHUF partvonal.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)