Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egy dologban igazuk volt, korrekció volt a forintban,nem kicsi. De pontosan a trendvonalig tartott, jelen helyzet alapján nem tovább. Eddig kellett dicsőíteni a rendszert,ennyi volt a feladat. Az,h ez napi 2 milliárdba került, hát istenem. Úgysem a közember fizeti meg deleted kolléga szavai alapján,szóval mindegy is.
Ahogy írtad filter reggel, még messze a kamatdöntés és már repül ez a fo$. A kamatdöntés előtti napokban pár betyártallérnyit mindig esik. Helló 385 FO$rint 384.865+1.335(+0.35% korona 24.8139+0.0383(+0.15% usdeur 0.9199+0.0010(+0.11% zlotyi 4.3790+0.0204(+0.47% ma a zlotyi vonz minket nagyon, erős intervencióval máma alatta tudtunk eddig maradni... Ha velük tartottunk volna az elmúlt pár napban, akkor most nem 2% feletti esésben lennénk, hanem csak 1,12% ban 381,5 ben nem 385 ben! De mit számít... Könnyítik tovább a népet , Most hozzák össze a pénzt az alompapír kifizetésekre és állítják be az értékét a csüngőhasú devizának. Ahogy látom eltűntek a megaFO$tosok is. Akkor most miért nem megyünk 350 irányába? Hiszen jönnek az Eu-s pénzek , gázár bezuhant, külkermérleg sos volt ilyen pozitív, kamatok az egekben, elvileg csuda jól megy a gazdaság, Foglalkoztatás az egekben. Ha egy ország így teljesít akkor nem erősödik a valutája??? https://imgur.com/a/HOilvbi
Ha már itt tartunk, remélem, ez a sok szar ráhullik a Fidesz-KDNP-re, mint anno az MSZP-SZDSZ-re és mennek az MDF, FKGP, MSZP, SZDSZ után a szemétdombra. A fosrakást a Fidesz-KDNP hozta össze, nekik kellene eltakarítaniuk.
Szerinted az eur usd esés miatt nem fognak esni az indexek ? dax, USA? vagy USA nyitásra várunk? vagy 1óra, fél3-kor kezdődik a buli, vagy fordulunk és long?
En a worst-case-scenariomat 1-1.5 evre raktam. Ha ki akar menni uj csucsra,akkor saccra enyit adnek neki. Az azert megsem az,h ket het mulva 1135,bar itt sokan ebbol csak ennyit ertenek meg. 400-405ig lehet h csak korrekcio,siman belefer. Afelett azert necces lesz. Az MNB a 40 yard euroval 50-60 forinton visszakeresi a bukojat. Lehet kb szamolgatni.430-440.
Ugyan már. Értem én, hogy nem szeretjük a rendszert, de azért nem kell sem szemellenzősnek, sem pedig demagógnak lenni. Soha nem volt még ilyen jólét az országban...ez van...
A kérdés csak az, hogy mennyire, ok most kamat csökkentés és gazdasági környezet miatt elengedik a kérdés az, hogy ez most egy ugrás lesz és ott tartják, vagy megint egy lineárissan emelkedő csatona ami a végtelenbe tart. Remélem, hogy az első, mert ha a második akkor isten irgalmazzon olyan életszinvonal csökkenés jön.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)