Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igazából nem ez lesz,ami majd fájni fog. A forint majd ott lesz,ahol lesz. Hanem az itt folyvást tagadott vásárlóerő fog sztem szépen lecsökkenni. Valaki betolt ide egy argentín példát, bár az extrém,de logikailag valami hasonlót várnék. Illetve nem várom,csak számolok vele.
azert azt hozzatennem, hogy jo ideje varjuk a forint omlast, de csak tusket csinalt, jott a 18% kamat, mint intravenas heroin a forintspekulans kulfoldieknek.
Nem baj cimbora, ha neked ettől jobb, én már boldog vagyok :) a kis pajtások meg hozzárakják a többit. nem jó,ha nincs levezetve a a lelki frusztráció,mert könnyen megbetegedhettek. nyomjátok csak,engem is ezért fizetnek,meg titeket is :)
nos, en is elkoltottem majdnem minden forintomat, euro es dollar maradt. forint csak ilyen tetelekre, hogy szerelo, matricak, biztositasok, meg nehany bevasarlas az aldiban.
a geciek se hulyek, leertekeles elott gyorsan el kell adni az ertektelen penzecsket
Első 2 hétben lakossági állampapírba több mint 100mrd. Még mindig túl sok pénz keresi a helyét. Ez látszik minden eszköz osztályban. Lufi van mindenhol, de senki nem tudja, hogyan kellene leengedni. A tőke meg megy -körbe. Ennyi.
"emelkedést"? erősödés lesz (vagyis 380>>>>370 irányába) ,ha leváltják, hiszen EUR-ból forintot vesznek. Bár nem annyira sok lóvé ,de nem is kevés. 53 MRD ft. Annyira tökéletesen elég, hogy elvegye mindenkitől a long kedvet. (Tőlem is)
A tavalyi kamatok már elmentek devizába. Tőke még nem. PMAP lefedezve devizával teljesen. A havi 5,5-6 forintnál komolyabb gyengülés, az nagyon csücskös lenne. Meglátjuk. Az vissza 430 fölé. Most még ez nem látszik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)