Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ja,en ilyenen nem idegesitem magam,egy embert fixen tudok,aki ezzel vezeti le a felgyulemlett belso feszkot. Nincs ezzel baj,ott segit az ember,ahol tud. 😀
Itt egy másik érdekesség https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240115/elstartol-a-wikipedia-orosz-alternativaja-ez-lesz-a-neve-662835 Tényszerűen leírja a szerző, hogy lesz egy ilyen oldal. Azt már nem feszegeti, hogy vajon miért van szükség egy alternatív oldalra. Kinek. mi lehet a célja, miért érdeke egy ilyen új felület. Az már gondolom túlmutatna az abszolút minimumon, ami ahhoz kell, hogy a székében maradhasson. Mégis mi a f.sznak vállalna ezzel felesleges kockázatot? Pár év és lehet rubelben jön a fizetés!
Még nem tudtam sehol előcsiholni egy teljes etf listát. Azt viszont valahol olvastam,hogy nyersanyag etc-ék nincsenek. Illetve számomra az is homályos maradt, hogy melyik tőzsdén folyik az etf kereskedés?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)