Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az se jó, ha valaki nem megy el szavazni, majd pampog utána, hogy milyen szar a kormány. Mint írtam, Gyurcsányékra még annyira se szavaznék, így marad a FIDESZ. az ilyen kétfarkú, LMP meg társai, vicc kategória.
Azt, hogy jobban él azt nem a fidesznek köszönheti hanem annak, hogy megnyíltak a határok a vállalkozások és a munkaerő szabad áramlása előtt... ez mellett a gonosz EU. még 1500-2000/ft milliárdot is ránk borított devizában... A fidesznek a szétvert/ellopott és fenntarthatatlan nyugdíjrendszert, oktatást, egészségügyet és lepusztult infrastruktúrát/úthálózatot köszönheti..... A jobb élethez semmi köze a fidesznek, maximum a saját jobb életükhöz van közük, igaz ahhoz viszont rengeteg közük van......
A legtöbb szolgáltató oldala is azt használja. És lusta vagyok minden egyes esetben begépelni az adatokat... Ezúton is köszönöm az MBH nak, hogy a csoportos beszedés náluk valahogy nem akar működni... (rohadjon rájuk az egész....) vicc..
Diplomás, tanult, jól kereső emberke normális életvitellel. Mert szerinted mindenki hülye, aki a fideszre szavazott? Ne má' te is ilyen bullshittel gyere...
Ahogy egy nagy ember mondotta, a kezemet figyeljék, mert csalok... Pontosan igaz ez is a mostani politikára és gazdaságra... Ha valamit váltig állítanak, hogy úgy lesz akkor az ellentettje az igaz, ha valamit meg akarnak védeni azt bekebelezik és tönkreteszik, ha egy csoportot segíteni akarnak akkor... innen szerintem már tudjuk a válaszokat. A lényeg, kevés olyam eber van aki tudott annyit fejlődni (Ezáltal vagy munka vagy tőkejövedelemre szert tenni) , hogy lépést tudjon tartani pl a család támogatások és ingatlan fejlesztési dotációival.. Ugyanez most a hitelekkel... ha mindenki piaci ár alatti támogatást kap, akkor mégis ki fizeti ezt majd ki ? (a kérdés megoldását rátok bízom)
Igen, mivel sok helyen csak azzal ment a NFC fizetés androidon, mert sok bank cseszett megcsinálni... Illetve az összes járművel pálya matricája és parkolása onnan van (emiatt meg is adtam kártyaszámokat btw)
Majd akkor tudom elengedni, ha lemered írni, hogy orbán egy sz@rember és miatta volt 420 az euro, nem pedig azok miatt akik orbán elől menekítették a megtakarításaikat. Amíg fordítva látod és naponta azokat hibáztatod, azokat gúnyolod akik egy válságos időben menekültek orbán tetteinek a következményei elől, addig nekem fideszes vagy...., meg szerintem itt másnak is.
Ne gyere te is ezzel az érzékelt baromsággal... csak úgy érezzük minta minden rohadt drága lenne... lentebb belinkelte Tamás. Ebből te mit vonsz le ? ha a forgalom ~stagnál, miközben az áratk dobtak egy rakétát 50-100% ot ??? segítek azt, hogy sokan nyomorognak, sokkal rosszabb minőséget vesznek, sokkal kevesebbet és mindezt sokkal drágábban. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20231206/kijozanito-adat-jott-a-boltokbol-megint-csokkent-a-fogyasztas-656007
2022-ben megkérdeztem egy barátomat, miért szavazott a fideszre. Azt mondta, hogy sokkal jobban él, mint azelőtt, jóval több a fizetése, többet engedhet meg magának (plusz kapta ő is a februári szja visszatérítést). Az emberek jó része így gondolkodik, ez alapján logikus volt a döntés.
ha elmegyek a boltba a jóféle megszokott almalevet venni 5000 FO$rintért kapok itthun 5000/579= 8,6 bobozzal ha a 430on leváltott eurómmal megyek az osztrákoknál 5000/430= 11,62 eur /0,83cent =14,009 doboz ha meg csak most éppen leváltom 385 ön 5000/380=13,15eur/0,83cent = 15,85doboz ez nagyon sok tényező függvénye! A lényeget mindenki leszűrheti magának....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)