Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mert a manipulált olaj nem az? Az arany felrántása majdnem 2200be ,most meg már 2000ben van,2 nap alatt oda vissza,az ugyanez. A kérdés, hogy lekeserkeded e,és keresel rajta (esetleg hatalmasat buksz), vagy csak messziről nézed. MOndjuk ez mindenre igaz :)
Mint korábban írtam, tavaly éves támasz tört az EUR/USD páron, akar nagyon nagyon messzire is mutathat. Nagyon kellene az éves fehér gyertya. 1,07 nel van valahol. Éves fekete gyertya kijelölhet szinteket 0,8 közelében.
352 a hosszú távú támasz jelenleg. Ha odáig lemennénk, akkor se történne ta alapon semmi extra. Sőt, az a 4.hullámba visszakori lenne, amit már pedzegettem itt.
Ha az éves gyertya fekete lesz, akkor nem hiszem, hogy a következő évben komoly fehér gyertya jönne rá. Inkább új alj. Komoly hónapos ellenállás csak 350 környékén. Ez nem jelenti azt, hogy ne szaladhatnánk fel akar 420 ig, ami a negyed éves Bollinger teteje, de az a maximum szerintem. Átmeneti rövid időre. A legnagyobb kérdés jövőre az államháztartás. A PMAP forró pénzesítése azért okozhat kellemetlen meglepetéseket is. Ha fordítva lenne, hogy először le 350 környékére és az év végére a 420 az egy teljesen más forgatókönyv. Majd az év végén rá érünk boncolgatni, de mivel az előző hónap nagyon kicsi fekete gyertya, ezért inkább az a forgatókönyvén, hogy ez a hónap kicsi fehér. Az előző negyed éves fehér gyertyával együtt az év végi záró sávja már ki van jelölve és elég szűk.
Ha az éves gyertya fekete, akkor azert nagy omlásra nem számítok. Sőt jó propagandával, aminek a Fityisz nagy mestere az EURO csapok megnyílásának ígérete akar további erősödést is hozhat. Átmenetileg. De az akar egy év is lehet. EUR/USD izgalmas most.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)