Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
korábban 12,2 infla: 12,25 most 0,05 reál most 9,9 infla: 11,50, 1,6 reál 1 hónap múlva tipp: 9 infla, 10,75, 1,75 reál szerintem így értik, kevésbé csökken a kamat, az inflációhoz képest
Ezzel kellett volna kezdeni, aki 3 műszakban dolgozik pl. az nem fog eurot váltogatni. Nem ördögtől való az államnak ft-ban eladósodni, és kamatadómentesen, ingyenes értékpapírszámlával és arról ingyenes utalással a népnek is megéri, de aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni. USA-ban már áprilistól kamatvágást várnak, EU-ban is csökken az infláció, nálunk is csökkennek a kamatok, a PMÁP nem rossz bolt. Viszont várható, hogy hamarosan elengedik a ft árfolyamát. A carry már nem éri meg nagyon, a forint longok kamatából viszont sok pénz befolyik.
Az orosz energiáról való leválást elősegítő rePOWER pénzeket valószínűleg megkapjuk, meg fogják találni a módját, hogy leválasszák a jogállamisági kérdésektől, ahogy a mg-i támogatások is jönnek, ahogy az menekülteknek nyújtott segítséget is térítik (nemegyszer többszörösen).
Csak annyit fűznék hozzá: "nagyon kell a pénz az államnak". Még idén is, hát még jövőre. Jövő év elején 400+-os árfolyamot várok, akkor is, ha az EU-s pénzeket megkapjuk. Vagy pont ez lesz az, ami elindítja a lavinát. Kinder Surprise!!!
Jah majd ha jön a leminősítés meg azzal együtt megy a devizánk a kukába és az utcán söprik a fost, akkor lehet hogy már elhiszik hogy jön a lé.. majd azt hiszik onnan jött .. Hát szerintem nagy balekság mindenkit ennyire hülyének hinni.. Én meg hogy ezt elhiszem nektek azt még te sem gondoltad komolyan..:)
Jajj, Istenkém, délelőtt is írtuk már, hogy nagyon naívak vagytok. Semmi különös nem fog történni. Ahogy stolz írta, ez csak egy színjáték, amit ti el is hisztek. 🥺
Mégegyszer. Mindegy mennyi jön, a híveknek győzelemként lesz eladva. 2-3 millió ember csak azt fogja tudni, hogy megtört brüsszel és jön a lóvé, ami nekünk jár. Nem kell beleképzelnetek semmi többet, orbánéknak ez bőven sok is...
Jaj de jó! Jönni fog... Egyébként már tavaly karácsonykor is megjött nekik meg októberbe is.. meg már vagy hússzor azóta is.. Akkor most mi jön? Hanta palinta..Régi duma... " Még 2023-ban elindul az a program, melynek részeként minden magyar állampolgárnak automatikusan nyílik ingyenes kincstári értékpapírszámlája, ahol bármikor vásárolhat állampapírt – jelentette be Varga Mihály a Fidesz XXX. Tisztújító Kongresszusán szombaton." Ezekután mi fog jönni? Automatikusan vesznek állampapirt is a pénzünkön? Ennyire kelendő az alompapír?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)