Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
hát komám egyenlőre nem annyi, bár látom nem érted, hogy miért nem.... Valamelyik kiskereskedelmi egységben jártam és nézegettem ruhadarabokat. Az árcetlin 29,99eur volt feltüntetve és 14999FO$tallér az nálam 500,13 FO$rint/euró az almaleves példámat is leírjam? Itthun 579 osztrák 0,83 579/0,83= 697,59 eurhuf és lehetne sorolni napestig ;) CSak máshun veszik el, mondjuk kisker különadóm extraprofitadó, neta adó( kedvencem cukrász haver mesélte tavaly júliustól +200%neta adó a lekvárra amit eddig 390F$t/egység vett, az onnan kezdve 1170 lett) kezded kapizsgálni????????????????????????????????????????????? de a sokszorosa gázszámla + villanyszámla is hasonló "burkolt adóztatás, csak a vak nem látja. Ha valakinek nem ágaskodik a répa és bekap 2szer annyi viagrát, mint a régiós társai (alapkamat jó duplája nálunk) És feszíthet kis ideig, hogy mennyire nagy kan ;) de sok ideig nem fog tartani a hatás, a gyógyszer nem olcsó, valakinek ki kell fizetni majd és kockázatos bevenni ennyit, főleg, ha az ember szívbeteg... Keresd vissza nyugodtan, amiket akkoriban írtam! Ha a török útra lépünk lehet annyi az árfolyam simán, sőt azóta már jóval több lett, ahogy telik az idő. Ha a hógolyó elindul a hegytetőről, egy idő után már nem tudod megállítani, mert elsodor.
Maradjunk annyiban,hogy te nagyon szeretnéd,de nem vagyunk barátok. A másik dolog, elmondtam tucatszor, elhangzott sok minden, de te ezt itt úgy adod elő,mintha nem hagzott volna el az is, hogy a törököknek az EURTRY 4-ről 20ra 5 év alatt ment fel. Még egyszer,és utoljára elmondom azt is, hogy scenáriókról volt szó. Te 369él ültettél be 350re. Azóta sem voltunk ott. Scenárió nálam a 300 is,pár napja leítam. Ahogy a 600 is. Pont nem érdekel,hogy a nárcisztikus kis lelkivilágod mit szeretne,hogy szeressünk e vagy nem. Ez egy fórum.Kb okoskodhatnál az utcán is. Az igazán szánalmas az hogy neked arra áll fel, hogy elmondhatod, hogy itt valakik bemondták azt,hogy 1100 lesz a forint.Mindezt egy éve folyamatosan,és itt is,illetve más fórumokban is személyeskedsz,elég megnézni az accountodat. Mélységesen sajnállak inkább. ezer és egy dolog elhangzott itt azóta, ötletek,chartok,de te forint erősödésnél azonnal megelensz,meg a többi acc is (madein,deleted....),és trollkodsz. Ha emiatt jól alszol,lelked rajta.
hát pedig barátom, itt sokak szájából elhangzott sok minden. És igen brutális árfolyamok, összedőlő ország és hatalmas forradalom várt itt mindenkire. Amikor leírtuk itt páran, hogy 18% kamat mellett, ez nem fordulhat elő sokan, köztük te is leugattál. Hát ezt hívják úgy, hogy hozzá nem értés. Lehet itt rám ugatni, de a helyzet változatlanul is az, hogy igazam lett. Ezért lehet engem nem szeretni, de hidd el, nagyon jól alszom minden este mert te nem leszel a barátom :D
https://www.portfolio.hu/befektetes/20231108/elarulta-az-akk-vezere-fog-e-valtozni-a-pmap-visszavaltasi-dija-650377
Nem fogunk változtatni a Prémium Magyar Állampapír
visszaváltási árfolyamán, az ára továbbra is 1% marad – szögezte le
Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ Zrt. vezérigazgatója a
Portfolio Investment Day 2023 konferenciáján. A beszélgetés során és az
azt megelőző előadásban a forint helyzetéről is szó volt, de
megtakarítási tippeket is kapott a közönség.
Vissza kellene pakolni az alapítványokból a lóvét. Ez is a későbbi nyereségből kompenzálná az MNB bukót, nagyon szeretné gyengíteni a forintot, csak most nem lehet/merik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)