Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pont addig tart ameddig az MNB -nek van erre pénze, láthatóan nem akarják kisegíteni őket. Vagy max majd a katasztrófa előtt két nappal, azza a szöveggel hogy "Az MNB elhibázta, de a kormány ezt is megoldotta a magyar embereket megsegítve".
Szerinted mi az a hír, vagy idő táv TA- alapon , ami befolyásolná ? Olajárra nem úgy tűnik, USD hitelplafonra szintén nem, az erőszakos Állampapírba terelésre megincsak nem, a kötelező akcióra megintcsak nem, a gyógyszeriapari cégek újabb külön adójára megintcsak nem. Az oktatási lázongára se. Én komolyan nem értem, hogy mitt mi folyik. A Spar tisztességes veszteséget csinált, EON elvileg kész lenne befektetni a magyar villamos hálózat fejlesztésébe, de csak kiszámítható környezetben... Hát ez nem éppen az. Külsőleg meg el akarják venni az EU elnökségét is, illetve a vétó jogot is. És a Ft még mindig tart. Én személy szerint ha hír oldalról nézem már rég 400 fölött kéne lennie, mert látjuk a számokat, és azok elég rosszak. TA alapon is úgy gondoltam hogy ez a 370 szint a padló és el fogunk pattanni.
OPEC mondjuk pont nem ez irányba megy, sok múlik azon hogy Oroszország tényleg visszafogja e kitermelést, vagy a háború miatt, csak szóban, hogy nagyobb piaca legyen....
Majd a júniusi kamatdöntőn is vágnak egy kicsit, úgy tűnik, itt jó helyen van nekik az árfolyam is. Nemzetközi helyzet jelenleg igen kiváló, csak az olaj ne dráguljon túl sokat.
Ezzel a 20e millárddal nőt az államadósság az elmúlt 4 évben ha jól tudom. Hacsak lehetne a megtakarításokat egy irányba csatornázni.. oh wait! Never mind, just kidding! Am I?!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)