Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt azért ne felejtsd el, hogy az ottani propagandához képest még a magyar is kismiska. Maximum valami fajsúlyosabb ember / csoport gondolkodhat ilyenben (milliárdos vagy tábornok, stb.), nem a társadalom. Nem véletlenül esnek ki mostanában a fajsúlyosabb emberek az ablakon arrafelé.
Ezt aláírom. Azért bízom benne, hogy nem vagyunk teljesen képben a hadképes korú és állapotú Orosz lakosság mentalitását illetően és rájönnek, hogy százezrek helyett egy embernek is elég lenne meghalnia ahhoz, hogy ennek vége legyen. Véleményem szerint az Orosz társadalom nem a hadszíntéren tudna nyerni, hanem Moszkvában.
Igen, ez igaz csak egy dolgot nem szabad kihagyni a képletből, ez pedig az orosz mentalitás. Ott nincsenek racionális érvek, meg esetleges veszteségekkel való kalkulációk...
Lehet, hogy én látom rosszul, de amíg nem mozgósítanak és nincs hadüzenet, addig háború sincs amit elveszíthetnek. Nyerni a mozgósítással sem fognak, ellenben a veszteség teljesen más lesz.
Mozgósítani fognak, különben nem nyerik meg a háborút. De ettől még egyelőre nem kell várni azt, hogy kilépne a konfliktus Ukrajna határain kívülre...még nem...
de nem így, ugye?? Egy gyors prosztata vizsgálat a régi kolis idők emlékére. Azért a két ujj még a főnit is meglepi, elszokott nagyon" https://imgur.com/a/4WmRITD
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)