Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
szerintem nincs is rá szükség, így is messze a régi legmagasabb kamatát lehet kapni a forintra és láttuk hogy a kamatemelés sem old meg semmit amire szükség lenne, az az, hogy végre abbahagyják az unortodoxikát, és a jelen helyzetben megpróbálni együttműködni az EU-val, bármi áron, mert együtt még mindig könnyebb lesz átvészelni az elkövetkezőket, mint "szabadságharcolni" az összes kedvezményes csok, lakáshitel, babavárót, benzinstop, árstop azonnal megszűntetni, a kamattámogatást felemelni még egy kezdelhető szintre (mondjuk legyen a támogatás 2-3% pont maxiumum) elmondani az embereknek, hogy miért kell spórolni az energiával ja és hogy lássa az EU a szándékot, le kell váltani az elmúlt 10 év felelőseit, Orbánnal, Szíjjártónak, Varga Misinek, Matolcsynak menni kell azonnal
Hetesen erős divergencia, most. Nehogy meglepetés légyen. Nem megyek a forint ellen továbbra sem. Most. Deviza arany továbbra is 40% körül. 400 alá várom rövid távon.
Én sokadszorra kerestem szépen az EURHUF shortokkal, de ahogy nézem megint korán zártam. Mindegy, lényeg, hogy hozott a kasszába. Szerintem egyébként nem lesz kamatemelés.
Hát ha véget ér a háboru azt a jó isten se mondja meg mennyi lesz szerintem.. Jóesetben még létezik majd ez a devizakereszt és nem lesz szükségünk új pénzre.. Szerintem tutira olcsóbb lesz mint pár nappal előtte.. De a jelenlegi helyzet, hírek azok egyáltalán nem azt sugallják, hogy így lesz a közeljövőben.. Egyre komolyabb fegyvereket küldenek ukrajnába, és szerintem az oroszok sem igen fogják megadni magukat... Meg szeretni sem minket meg az EU-t ezért.. A háború sajnos évekig elhúzódhat ahogy kinéz, és akár egyéb országok is belesodródhatnak, főleg ebben a "jó" világgazdasági helyzetben ami most van. Elsősorban az uniós országokra gondolok.. És neadja az isten hogy ezt még megsózzák borsozzák valami újfajta járvánnyal ami mellett a koronavírus Kispista se volt..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)