Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Felpiszkált ez a 335ös teóriád. Egy esetben tudom elképzelni,hogy bekövetkezik,ha a hónapos chartra nézek rá,és az ott látható divergencia elsül.De akkor szemre kb 330. Aztán hogy ennek mi a valószínűsége,az már más kérdés,de sohasem szabad semmit kizárni. Nekem 344 lenne a gyújtópontja ennek a verziónak.
8.1%!!! Elolvasom és semmi mást nem akarok csak eladósodni! Még az asszonyt is beteszem fedezéknek! Bármit csak forintot ne lássak a számlán. Kurva jól keresek és el is fogom költeni, a hitel törlesztésre, ha meg nem bírom, majd megmentenek :))))), akarom mondani, megmentetek.
Hát köszi a pluszt nem sok részem van benne.😉 Én is meg lennek lépve, ha ellenzéki győzelem születne. Én mind a két irányra nyitott vagyok a forintban, de a 335 nekem még nagyon hiányzik, mint visszateszt. Lehet, hogy optimista vagyok, de azért 0% EKB kamatnál egyenlőre nem tartom ördögtől valónak az erősebb forintot. Nálam inkább egy csúnya tőzsdei zuhi az, ami ezt kétségessé teszi. Ott a Russell 2000 az, ami nagyon gyanús. A többiben még csak minimális kár esett.
Nem mintha bármit is számítana,tőlem kaptál egy pluszt az 5 mínuszolót nem győzted meg.A végével nem értek egyet,szerintem nem fogunk sokkal erősebbet látni.A mostani témához.Igen vicces mindkét bagázs,de mivel hogy a csöngőhasú és sleppje,szintw mindenkit megvett kilóra,nem lesz itt ellenzéki győzelem és 300 sem.Inflálni fogják a forintunkat nem kicsit.Láthatod amikor már 8,1% adnak valamire,az nem gyanús?Pomperj lacira rátérve,ő igen jó látja a dolgokat,bár szerintem most a dollárt picit leírta,szerintem nem kéne.
RSI jó mutató, de estem abba a hibába hogy nincs túladott és túlvásárolt fogalom sem, a kereskedésben! MACD alapbeállítás sztem nem jól működik, azt ki kell kísérletezni, ahhoz idő kell! persze ezek mind jók!
Ja,persze,bocs,nem a setupodat kértem konkrétan.Azt a csoportot is figyelem,meg az emliített nicket is,olajban sokat segített :) nálam a stochastic rsi az egyik mérvadó,és a nagy TF.
5 elem. A szokásos mozgó átlagok, RSI, MACD +2. Azokat nem osztom még meg ne haragudj. Pomperjtől (ez a nickje a Financial Forecastban)kaptam a tippet egy másik topicban, nagyon működik. Sokat olvasom őket és megpróbáltam egy saját rendszert kialakítani.
En ezeket nem probalom meg elore eldolteni, hanem menet kozben figyelem a szerkezeteket. Jelen helyzetben a megosztott chartomat es a vonalat nezem , ha azt massziv erovel letöri, akkor új dimenziok nyilnak meg 🙂
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)