Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Laza 6.9 az bevallott infla? Gondokom most örül mindenki, akit betereltek hiper-szuper allampapirba🙂 nem tudjatok, Viktor felszolalt mar a parlamentben, hogy ellopjak az emberek megtakaritasait? 🙂
Törölt felhasználó2021. 11. 09. 05:53
Ha visszamegy még 350 alá, akkor nyitok egy turbó certi rá. de ahhoz majd vissza kell váltanom a dolláromat, mert nem forintban tartom a pénzem egy ideje.:D
Zsiday irta a cikket, emlekszem rá. Azert azt megjegyeznem, hogy a mi MNBnek eszkoze inkabb a forint erosodese ellen van. A gyengülés ellen meg max egy darabig,lasd török líra. De itt azért az is benne van, hogy az MNB csak asszisztál OVnak, a tobbi meg rizsa. Unortodoxiaban ez mar csak igy megy.
évekkel ezelőtt jöttek a cikke, hogy az MNB nek minden eszköze megvan, hogy oda tegye a FOSrint árfolyamát ahová akarja! Legalább láthatjuk, hogy mi is volt a célja!!! és azt is láthatjuk, hogy még ez is kevés neki! a 3%os inflációt is papír alapon is dupláztuk, ez is kevés, már a 7%ot rebesgetik, már szerintem a választás sem zavarja őket. a 320az új 310 cikkeknél még ki gondolta volna, hogy ezt meg merik tenni és még csak bajuk sincs belőle, míg más országok megbecsülik polgáraikat és nem értéktelenítik el megtakarításaikat ilyen szinten. (ott elvesznek 2%ot itt 50%ot) a mi nhemzethhy thomporunkat vazelinezték be ls rajzoltak rá piros szívet a fizetővendégektől elveszik a pénzt majd hagyják, hogy tegyenek velünk amit akarnak, miközben mi le vagyunk kötözve...
Ez inkább még "csak" egy "B" felfelé....legalábbis sanszos... Mehet még lejjebb is...554.5(?)...s majd onnan fordulva egy visszateszt felső ellenállási zónára...
ksh friss : 1,3 mio eur a szeptemberi külker többlet , ami bakfitty. roppant delejes nov 15 dec 20 kellene + eu pénz . teltházas lesz-e a by megafilm thriller ?
V3+1 ismét szép hét kezdés! Ha alkalmatlan valaki láthatóan a munkájának kellő minőségű elvégzésére, azt nem állítják fel a munkahelyéről? Kárt okoz a munkáltatónak, többlet költségbe veri, "kirabolja", előbb-utóbb tönkre teszi. FOSint 360.150 +1.310
+0.37%
CZK 25.2180
+0.0110
+0.04% pln 4.5934
-0.0002
-0.00% hrk 7.5188
+0.0024
+0.03%
devizatartalék átlagbeker ára 340 mínusz néhány fillér . kamateredmény idén gyenge lesz. várható volt ,hogy a környéken elkezdenek a jegybankok emelni,de a tótok szomszédja nagyon belehúzott. szép volt látni 8 huf erősödést ,termék is volt hozzárendelve . ez most így picit necces ,persze a reményt ne adjuk fel
Nem azt mondtam, hogy ott a helye közgazdaságilag. Azt mondom, hogy a kitörés nincs visszatesztelve. A 370 nagyon erős ellenállás. Ha tartósan fölé megyünk az katasztrófa mert fölötte csak a végtelenség és Törökorszag példája. Szeretnek optimista lenni egyenlőre. Én csak azt mondom, hogy lefele egyenlőre jobban fáj a forinttal kereskedőknek. Felfelé viszont olyan folyamatok indulhatnak el, amelyeket senki nem szeretne látni és megismerni. Én ezert forint erősödést várok.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)