Arra számítok jövő héten még jön a kapituláció, nem pénteken fogják megtenni. Addig még valószínűleg jönnek reménykeltő lebegtetés, apró felpattanás, majd ráöntések. Leglogikusabb csüt. riport előtti leszúrás.
9 eszközömből 7 én kerestem a héten .. Itt a lényeg a megfelelő portfólió kialakítás , méretezés.. Tanulságot mindig tudni kell levonni Egy trade vagy jön vagy nem . Ha nem jön miért nem jött .. Gyorsan menni a következőre ..
Molom eladtam 3200egynapja azt kompenzálta kicsit a GazRiktervesztesègen de ma kicsit vettem vissza bele mert az még a MOL már hetesen is túlvett és ma 3200 ismet de attól is tartok mert ha a szerb Nisst nem tudja megvenni az oroszoktól a MOL akkor a MOL ára beszakadt ahogy szokott 3200nàl MOL talán ma azèrt száguldott mert a az olaj brutál drágult ma.. Molonus brutál tudtam bukni amikor a szemét uki pótolják bejelentette másfèlève szép elejèn hogy teljesen lezárják az ukrajnán át a barátságvezetèket bezuhant pillanatok alatt a MOL kb 12%ot egyjèt napig amíg az ukik a sajtónak nyilatkoztak hogy nem tudták mit beszelnek a sajtónak tették a hülyét ezis benne van a pakliban a MOL esetében ez olyan volt ahogy 2025nov 7bestakitittak a Riktert a hegde fun bennfentes brokik..
Zürrös a gáz 2022ben amikor az èszaki æramlatot robb az ukik a gáz felszaladt kb 11ig fekmenerve elötte kiütöttèk szinte az össze tl certit ès felszurásban az összes TS gáz certitis kiütöttèk szinte semmi pènzt nem lehetett keresni a gáz felszúrásban de bukni azt lehetett a TS certiket amit sorba kiütötték pillanatok alatt Aztán kb 11$rol csúcs után elkezdett zuhanni a gáz àra ès kb 6 dollærnæl tl gáz certivel amit akkor bevezették bele altam vètelbe ès zuhant tovább le a bukott fekmenerve lejtmenetbe megkaptam de szerintem akkor sokan buktunk a gáz bummon és kevesen kerestek de azok nagyot kerestek a hegde fund brokik és bankok akkor is olyan volt hogy szinte fèlnapokig nem jegyezték az Erste árjegyzők árát a certik könyvében akkor is szemete voltak..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.