Lelkes Alteos vagyok, és örülök, hogy megint megmozdult egy kicsit, de szerintem ez most eléggé spekulatív lett... megint megjáratják a 4500-4900-es sávot oda-vissza? (A körülmények nekem most furcsák: MBH Q2 elemzés újraközlése 1 hónappal később, ami 1x már publikus volt. A vg.hu is eléggé benézte most ezt, hogy "hétfőn kiadottfriss elemzésében az MBH Bank..."; A Portfolió 1 hónapja az elemzés után ezeket az infókat és a cikket már szept. 4-én közölte, utána csorgott kb. 4350-ig stb. Menedzsment figyelmeztetése a köv. negyedévekre a Q2-ben elhelyezve, stb.). Bár lehet, hogy valakik most látják meg benne a nagy lehetőséget, és felhívta a figyelmet az elemzés újraközlése... ez is lehetséges. Tehát örülök, hogy mozog, kapott egy kis AED-t, ha megy, akkor menjen :-Đ, de szerintem inkább óvatosan most a rövidebb távú friss beszállókkal. (piacok, ország rating mindjárt, stb.)
Azért volt itt egy gyenge H1-es jelentés meg egy profit warning benne, hogy H2 is jó szar lesz. Szóval szerintem indokolt volt. És kérdés, hogy majd a tényleg szar H2 után hova esünk vissza.
Gratulálok a vételedhez,jó ár nagyon.Én azt nem láttam indokoltnak,hogy ennyire lemenjen. Valószínűleg egyvalaki kitárazott és egy idő után mindig volt lejjebb.
Az elmúlt hetekben 4300 meg 4400 körül bővítettem, de semmennyire nem vártam és nem is látom indokoltnak, hogy idén ez miért indult meg, abszolut 6-9-12 hónap nihilre készültem, csak ez már jó ár volt. Hmm.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.