Választással kapcsolatos rizikó nincs ebben a papiírban, illetve mint kiderült Covid álló, sőt ilyen energia árak mellett a téli szezon sok pénzt fog hozni Hajrá Alteo!
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy megvan a nemzetközi esg minősítés, közben iszonyat jó számokat kezdett el szállítani. De nem lennék meglepve azon sem (bár erre kevesebb esélyt adok) hogy rövidesen megjelenik egy újabb elemzőház.. erste is már félig meddig követi, Miró Józsi el is van ájulva a cég eredményeitől. Szóval szép kilátások, és ki tudja, lehet még Bagi kollega is örülni fog egy izmosabb osztaléknak tavasszal.
Azt gondoltam az elmúlt napok emelkedését látva, hogy bejelentés lesz, biztos vettek valamit, a kötéslistát nézve rengeteg a 20-40-100 darabos kötés, ami eddig nem volt jellemző, forgalommal emelkedni állítólag jót jelent
Törölt felhasználó2021. 12. 27. 21:43
Ne legyünk telhetetlenek. Én biztos nem adom el. De mivel minden nagy blue kínlódik, a masterplast esik, eljön a kicsik ideje. Aki nem akarja elhagyni a bét-et, az most a kicsiket keresi. Meg hát ez a jövő, amit az alteo képvisel. A pannergy sem a semmire megy.....
Na ez meglepően szép menet amit kaptunk mostanában.......elérve az MKB által jövő októberre beállított célár. Iszonyatosan alul volt értékelve, mikor kijött a féléves jelentés. Bár megmondom őszintén, hogy nem értem, hogy miért vált le ennyire a mozgása olyan fundamentálisan jó papíroktól, mint a DH, a Waberers vagy az AW
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.