Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 vasárnap, 08:50
"Orbán zárt körben teljesen mást mond az NKA-ügyről, mint amivel Hankó védekezett Orbán szerint ugyanis „minden korábbi kultuszminiszterem olyan volt, aki a békesség érdekében ezeknek [újkommunisták-liberálisok - szerk.] is adott valamilyen kulturális támogatást. A Hankó volt az első, aki azt mondta, hogy bocsánat, a kormánynak van egy programja, van egy szellemi tartalma, ami abba az irányvonalba esik nagyjából kultúra, azt támogatom, ami aberráció, szembe megy, hazafiatlan, meg a Jóisten LMBTQ, nem tudom, mi az anyámkínja bocsánat, azoknak meg nem adok. Ezért van Hankó a börtönben" - mondta, majd hozzátette, hogy ami történik, az az SZDSZ kulturális bosszúja a keresztény kormány keresztény kultuszminiszterével szemben. 
Azt is előrevetítette, hogy fognak még hasonló dolgok történni.Orbán fenti szavai azonban homlokegyenest különböznek attól, amit Hankó a letartóztatása után közzétett, a HírTV-n sugárzott „posztumusz” videójában még sulykolni igyekezett. Itt ugyanis többször is elmondta, hogy hiába kerültek az NKA-támogatások többnyire a Fidesz–KDNP-hez köthető művészekhez, szervezetekhez és civilekhez, „a támogatás odaítélésének sosem volt szempontja az, hogy valaki fideszes vagy nem fideszes, vagy Fideszhez kötődik, vagy nem Fideszhez kötődik”."

Orbán mást hazudik mint hankó, de ez a fideszes agyhalottat nem zavarja :))
Borisz vasárnap, 06:58
Pár héttel a választás után láttam a tévében. Megszólaltatták az utca emberét. Egy érezhetően fidesz hívő asszonyság eklatáns reakciója megmaradt bennem. 
Riporter: Mit szól hozzá, a Tisza győzött és mégsem lett háború. Asszonyság, komoly meggyőződéssel: Még lehet!
GajdicsNemErti vasárnap, 00:17
Előzmény: #218234  Sehmet

Szia Sehmet! Újabb jó hírrel szolgálhatok: https://nemvagyunkfronton.hu/
Még mindig nem!!
badsector1
badsector1 szombat, 22:38
"óta W. Árpád
Feloldozás, avagy a káröröm jogos. Ahogy a bilincs és a rács valósággá vált, a felszabadult vidámságba kétely is vegyül: mégsem illendő örvendezni azon, hogy másokat letartóztatnak és esetleg hosszú időre lecsuknak. Pontosan erre játszik rá a volt miniszter, ahogy egész siratókórussal kísérteti magát a fegyencjárathoz, amiről aztán lemarad.
Szép dolog az együttérzés, de nyugodjunk le, az öröm jogos és nem szégyen. Ez minden krimi katarzisa. 
A tettest lefüleli a szemfüles detektív, és elindítja a börtönbe. Ez minden népmese tanulsága is: a rossz elnyeri méltó büntetését, háromszor veri rajta Ludas Matyi vissza.
Ezekre az alakokra a közös pénzünket bíztuk. Azt, amiért a magyar körülbelül június közepéig dolgozik egy évben, ennyi ugyanis az adóteher. A gyanú szerint az egyik hazavitt belőle mintegy tízmilliárdot. És úgy élt belőle, ahogy a becsületes emberek közül kevesen. Ha nem szednénk el tőle, nyerne magának egy dinasztiát meg fél királyságot. Miféle mese lenne az? 
A másik nem hazavitte, hanem illegális kampányfinanszírozásra szórta szét. De nem önzetlenül, hanem mert ilyen áron lehetett belőle sarki patikus helyett nagyságos miniszter úr. 
Ezek bűnök. 
Jóval nagyobb kárt okoztak, mint egy betörő vagy egy autótolvaj, utóbbiak példás megbüntetését mégsem kifogásolja senki. És ezek nem kilátástalan helyzetükben sodródtak a bűn útjára, hanem mohóságukban. Van az irgalomnak jobb helye, ha annyira feltolul. Az ételt lopó állami gondozott. 
A hajléktalan, aki felnyomja a trafóházat, hogy legalább az eső ne verje. A flakonok után turkáló nincstelen. Érdekes, őket ritkán kísérik képviselők karéjban. Annál inkább verik a tamtamot, hogy fegyházba velük, sőt Szibériába.Aki a korrupt politikusoknak kegyelmet kér, az minden krimi és minden mese értelmét vonja kétségbe. Végső soron a rendfenntartás és a jog értelmét - magát az erkölcsöt. Ezenkívül a jövőt kockáztatja. Mert a kattanó bilincseket nemcsak a sorukra váró bűnösök figyelik feszülten, hanem azok is, akik csak most vették át a székeiket.
A rend helyreállítása közös ügy, a sikere közös öröm. Most azért menjetek békével, örvendjetek, és ne vétkezzetek, mert látjátok, mi lesz abból. "
badsector1
badsector1 szombat, 21:16
"„Látom, még szabadlábon vagy!” - Kósa Lajos így viccelődik a cimboráival
A csütörtöki parlamenti meghallgatása után Kósa Lajosban még maradt annyi mondanivaló, hogy beüljön a Hír Tv stúdiójába Velkovics Vilmossal beszélgetni. A műsorvezető az interjú végén feltette a Fidesz korábbi alelnökének a 2,6 millió eurós kérdést:„Nem félsz attól, hogy érted is eljönnek az egyik hajnalban, hogy elvigyenek?”Kósa szerint „benne van a pakliban”, ha Sára Botondot exfőispánt is elővették két üveg, összesen 70 ezer forint értékű bor miatt. 
Sáránál hátkutatást tartottak, mivel a borokat annak a munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégnek a vezetőjétől kaphatta, amelyik Orbán Áronnal is üzleti kapcsolatba állt. „Szoktam is időnként ezzel poénkodni a cimboráknak: »Áh, látom, még szabadlábon vagy!«” - mondta Kósa. Ugyanakkor úgy látja, hogy a „felhergelt” választók miatt ennek a rendszernek komoly veszélyei vannak."

Kósza lali meglehetősen reálisan látja a jövőt. :))
badsector1
badsector1 szombat, 20:58
hankó és seszták köztörvényes nem politikai, ahogy elnézem a fidesz lényegét a lopást, előbb utóbb az egész fidesz-frakció sitten lesz.
Sehmet
Sehmet szombat, 19:04

Nem is tudom miért, de valami miatt ez, a 2009-es Face-s poszt jutott eszembe:
.
"Megdöbbentő kíméletlenséggel közölte egy börtönőr, hogy a maga „kölykei soha nem fogják már látni az apjukat”
.
68 éve, 1958. szeptember 29-én Kecskeméten végezték ki ártatlanul Dr. Szobonya Zoltán jogászt, családapát.Szobonya Zoltánné: A férjem rengeteget dolgozott, Jánoshalma és Mélykút parasztságán igyekezett segíteni abban az időben, amikor egyre több kulákper volt, több mint háromszáz családot mentett meg a kitelepítéstől.
.
Szobonya Csilla: Megfigyelték, jelentéseket írtak róla. Az egyik 1955-ös jelentésben az áll: „Mélykúton úgy ismeretes, mint a kulákok védőszentje. A község kulákjainak ügyeit ő intézi.” 
.
Szobonya Tünde: 1956. október 26-án Jánoshalmán is szervezkedni kezdtek az emberek, és a település kommunista urai „preventív” okokból édesapánkat azonnal letartóztatták, nehogy az események élére álljon. De még aznap délután hatalmas tömeg gyűlt össze, és kiszabadították. Rögtön beszédet mondott a tanácsháza előtt. A tömeg másnap ledöntötte a szovjet emlékművet, és új tanácsot kívánt választani. Ám ez a választás meglehetősen manipulált volt, s így a tagok sem nagyon változtak meg, ami miatt másnap öt-hatszáz fős tömeg követelt tiszta választásokat. Ekkor negyvenkét fős új tanácsot választottak meg, édesapánkat, mint jogvégzett embert, titkárnak választották, és ő lett az intézőbizottság elnöke is. A jog eszközeivel dolgozott, mindenkit visszafogott a bosszútól, önbíráskodástól, és ezt beszédeiben is hangsúlyozta. Október 28-án a tömeggyűlésre vezényelt katonákat is megszólította, kérve őket, hogy ne lőjenek, hiszen ők is magyar emberek. Jánoshalmán így vértelenül győzött a forradalom.
.
Szobonya Zoltánné: Amikor megérkeztek a gazdák, sorolták, hogy kiken vesznek elégtételt. De a férjem azt akarta, hogy a forradalom tiszta legyen, és nem engedte az önbíráskodást. Azt mondta a gazdáknak, hogy mi, magyarok, nagyon kevesen vagyunk, mindenkire szükségünk van, és nem tapadhat a kezünkhöz vér. A közbiztonság érdekében ő javasolta a nemzetőrség megszervezését.
.
Szobonya Csilla: Amikor Nagy Imre felhívása elhangzott a rádióban, Jánoshalmán, a tüzérlaktanyában is kiadták a parancsot a mozgósításra, és körülbelül száznyolcvan önkéntes jelentkezett. Tüzérségi állásokat építettek ki a laktanya körül és Jánoshalma bevezető útjainál. Édesapám, mint a forradalmi bizottmány elnöke egyetértett a mozgósítással, de amikor délután négy órakor hallották, hogy Kecskemét és Kiskunhalas elesett, elrendelték a leszerelést. Nem lett volna értelme az ellenállásnak. Az önkéntesek leadták fegyvereiket, és Jánoshalma, valamint az egész környék harcok nélkül vészelte át a szovjet inváziót. November 7-én megjelentek az orosz csapatok, édesapám várta őket a községházán, egyedül. Az oroszok vezetője ekkor köszönetet mondott neki a rendért. Decemberben azonban már elfogták, többször kihallgatták, megverték, megfélemlítették.
.
Szobonya Emőke: Édesapám azt mondta, hogy mindenért vállalja a felelősséget, hiszen senkinek nem ártott, a hazáját szolgálta, a demokráciát akarta megteremteni. Mégis elfogták, egész csapat katona jött érte. Soha életünkben nem fogjuk elfelejteni, amikor utoljára láttuk édesapánkat, gúzsba kötve, keze megbilincselve és a lábához láncolva.
-
Szobonya Zoltánné: A másodfokú ítélet után elvittem hozzá a kislányainkat, hogy elbúcsúzhassanak az apjuktól. A Kozma utcai börtönben azonban megdöbbentő kíméletlenséggel közölte egy börtönőr, hogy a maga „kölykei soha nem fogják már látni az apjukat”, és nem engedték be a gyerekeket. De én bemehettem hozzá, megbilincselve állt a rács mögött, őrök vették körbe. Akkor mondta, hogy nyugodjak bele az ítéletbe, biztosan végre fogják hajtani, mert a megyében őt szemelték ki erre. Széttárta a kezét, úgy mondta: mivel nem tudtam itt hagyni a hazámat, meg kell halnom.
.
Mindent megpróbáltam, hogy a kegyelmi kérvényt elfogadják. A kecskeméti börtönből telefonáltak édesanyámnak, aki a gyerekekre vigyázott otthon, hogy menjek be a férjemhez, mert addig nem hajtják végre a halálos ítéletet, amíg velem nem találkozott: ez volt az utolsó kívánsága.
.
Elmentem a Szent Rita-templomba, meggyóntam és megáldoztam. A gyóntatom azt mondta, legyek erős, mert a jóistennek még terve van velem, fel kell nevelnem a gyerekeket. Még aznap bementem a börtönbe, és elmondtam a férjemnek, hogy az Úr Jézus kegyelmét hoztam neki, hogy ő kísérje el utolsó útjára. Megcsókoltuk egymást, és csak annyit mondott: köszönöm." 
.
Fáy Zoltán: Kulákok védőszentje. Beszélgetés az 1958-ban kivégzett Szobonya Zoltán özvegyével és három leányával (részlet) 
In: Magyar Nemzet, 2009
#hősök #Szobonya #szabadságharc
badsector1
badsector1 szombat, 18:36
Még 1000 forintos benzinárat és a fideszes agyhalottak besorozását az ukrán hadseregbe is  megérné orbán bukása. :))
Tetszettek volna kevesebbet lopni és jobban kormányozni
Sehmet
Sehmet szombat, 17:11

Remélem, hogy mindenkinek van állampapírja! No, figyeljetek! Most, kormányváltás után az Európai Bizottságnak nem tetszik, hogy nem adóznak utána a magyarok, ezért eljárás indult Magyarország ellen. 15 % SZJA és esetleg valami még jöhet? Persze, ennyit megér, hogy nincs itt a zorbán ugye! Mert hogy a magyar kormány ezt végre fogja hajtani, az tuti! Ők nem "Brüsszel-ellenesek".
.
Hungary, Italy Instructed To Amend... | VitalLaw.com
.
Brüsszel újra nekiment Magyarországnak: most az állampapírok adózása került célkeresztbe - Világgazdaság (Ha valaki nem értené az angolt :)
Sehmet
Sehmet szombat, 17:03

Azért most tele szájjal üvöltők is szépen kaptak az Hankó-féle pénzekből!
.
Facebook
Sehmet
Sehmet szombat, 16:37
Előzmény: #218225  ngergo1985
Megküldjük az ügyészségnek is, hogy minek nevezed azt, aki Magyar Péter büntetőügyét lopásnak minősíti?
Sehmet
Sehmet szombat, 16:31

"Bár a rendőrség eredetileg rongálás és garázdaság gyanújával indított nyomozást, később a politikusra nézve kedvezőtlen fordulattal az ügyészség a fenti magatartást lopásnak minősítette, és ennek gyanújával indítana büntetőeljárást, ha elhárul a mentelmi jog jelentette akadály."
.
https://www.forbes.hu/uzlet/milyen-kovetkezmenyei-lehetnek-ha-az-ugyeszseg-vegigviszi-a-magyar-peter-elleni-eljarast/
Sehmet
Sehmet szombat, 16:20

Az Élő Környezetért Felelős Bizottság elnöke afrikai luxusvadászaton lövöldözi ki a vadakat!
.
https://www.haon.hu/helyi-kozelet/2026/04/kaprinyak-tibor-tisza-part-luxusvadasz-magyar-peter
badsector1
badsector1 szombat, 16:14
Smenczer nem ismeri a lopás btk-s definicióját sem.
ngergo1985 szombat, 15:28
Előzmény: #218221  Sehmet
Aki elvileg jogászként azt gondolja, hogy Magyar telefonos ügye lopás volt, az egy komolyanvehetetlen ember. "Szerencsére" TE ilyen vagy. További jó vergődést kivánok én is az előttem szólóhoz, ventilláld ki magadból a sok frusztrációt, amit otthon nem tudsz a négy fal között. Gondolom az asszony már unja a faszságaidat, neki már nem tudod lökni a sódert! Ja és jó tanács: gazdasági kérdésekhez ne nagyon szólj, mert síkhülye vagy hozzá.
Testardo szombat, 15:14
Előzmény: #218223  Sehmet
Kellemes vergődést a hétvégére !
Sehmet
Sehmet szombat, 14:56
Előzmény: #218219  badsector1
Az már az igazságszolgáltatásba történő durva beavatkozás lenne, ami nem maradna következmények nélkül. De most már látom, milyen a ti "jogállamotok", legalábbis ahogyan elképzelitek. 
Sehmet
Sehmet szombat, 14:54
Előzmény: #218221  Sehmet
Rosszul írtam, 5-10 év a kiszabható szabadságvesztés, és a bűnszövetségben történő elkövetés a hűtlen kezelésnél nem törvényi minősítő eset, ezért a Btk. 85. § (2) bekezdése (a bűnszövetségben történő elkövetés mint általános súlyosbító körülmény/büntetési tétel emelő tényező) helyett a halmazati vagy egyéb speciális szabályok jönnek szóba, ha több bűncselekmény valósul meg. Azonban önmagában a különösen jelentős érték miatti 5–10 éves sáv felső határa a Btk. halmazati/bűnszervezeti szabályai nélkül is súlyos, de a bűnszövetség megállapítása esetén a bíróság a büntetés kiszabása során a középmértéket (7 év 6 hónap) jóval meghaladó, szerintem 8-9 év lehetne a szabadságvesztés büntetés, ha ezek bizonyítást nyernének. 
Sehmet
Sehmet szombat, 14:51
Előzmény: #218218  ngergo1985

Seszták védelmével lennének gondjaim, ahogyan hallottam.
.
Hankó egy balek, nem is szabadott volna egy gyógyszerésznek kormányzati szerepet vállalni. 
.
Egyébként nem bűnszervezetben, hanem bűnszövetségben elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítják, de a kettő közötti különbséget nem kezdem el magyarázni. Bűnszövetség akkor létesül, ha két vagy több személybűncselekményeket szervezetten követ el, vagy ebben megállapodik, és legalább egy bűncselekmény elkövetését megkísérlik, de bűnszervezet nem jön létre. Ehhez persze nagyon sok mindent kell bizonyítani, a jogszabályok megsértésével történő pénzelosztástól, szándékosságon át a mással történő megállapodásig. Egyébként nem 15, hanem 10-15 év a kiszabható szabadságvesztés.
Az ő védelmét már elvállalnám, pedig büntetőjogi gyakorlatom nincs annyira sok.
.
Ha a támogatási kérelmekben és a döntésekben formailag kulturális célok (pl. „hagyományőrzés”, „zenei kultúra terjesztése”) szerepelnek, a polgári/közigazgatási jogi formanyomtatványok szintjén a kifizetés zárt és tiszta.
.
Ha egy fideszes képviselőjelölt megjelenik a rendezvényen, köszöntőt mond, de nem hangzik el a „szavazzanak rám” fordulat, a politikai marketing és a büntetőjogi relevanciájú kár közötti okozati összefüggést szinte lehetetlen tisztán bizonyítani. A védelem könnyen érvelhet azzal, hogy a képviselő mint a térség hivatalos funkcionáriusa, természetes módon van jelen egy államilag támogatott kulturális eseményen. Ez nyomozási taktika, de Hankó a kihallgatásán rögtön kijelentette: „nem kaptam utasításokat és nem adtam utasításokat”
.
Telefonlopás ügyben mi a helyzet, arról miért nem írsz? 
.
Mi van az ország eladósításával, az államadósság növelésével a már kibocsátott 3 milliárd eurókötvénnyel, az RRF 4,9 milliárdos hitel részével, a SAFE Programból igényelt 10 milliárd eurós hitelrésszel, stb., arról miért nem írsz?
.
Miért nem akarja az orosz diplomaták kiutasítása után a Gazprom a MOL-nak adni a NIS-ben lévő üzletrészét, arról miért nem írsz?
.
Mi van a rendészeti, egészségügyi és szociális szakdolgozók azonnalra írt béremelésével, arról miért nem írsz?
.
Mi van a nyugdíjemelésekkel és a 13., 14. havi nyugdíjakkal, arról miért nem írsz?
.
Mi van a minimálbér emelésével, arról miért nem írsz? stb. 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek