Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety csütörtök, 09:45
Előzmény: #217779  Sehmet
Latom, barátod az AI rendesen..
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:16
Előzmény: #217775  ngergo1985

Pubi! Anno itt, a topicban még azért is "fejmosást" kaptam, mert Gyurcsányt Fletónak neveztem! Nem is tudom, miért asszociáltam a hozzászólásodból Márk evangéliumának 26.-31. és 66.-72. pontjára, azaz az alábbiakra:
.
"26.Miután elmondták a hálaadó zsoltárt, kimentek az Olajfák hegyére. 
27.Ott Jézus így szólt hozzájuk: „Ti mindnyájan megbotránkoztok bennem (az éjjel). Az Írás ugyanis azt mondja: megverem a pásztort, és elszélednek a juhok.

28.De föltámadásom után megelőzlek majd titeket Galileában.” 
29.Péter azonban fogadkozni kezdett: „Ha mindnyájan megbotránkoznak is tebenned, én ugyan nem.” 
30.Mire Jézus csak ennyit mondott: „Bizony mondom neked, még ma éjjel, mielőtt a kakas kétszer szól, háromszor tagadsz meg engem.” 
31.De Péter tovább fogadkozott: „Ha meg is kellene halnom veled, nem tagadlak meg.” Hasonlóképpen fogadkoztak a többiek is.
.
66.Miközben Péter kinn ült az udvaron, arra ment a főpap egyik cselédlánya. 
67.Látva, hogy Péter ott melegszik, szemügyre vette: „Te is a názáreti Jézussal voltál”, jegyezte meg. 
68.Ő azonban tagadta: „Nem tudom és nem is értem, mit beszélsz.” Amikor kiment az előcsarnokba, megszólalt a kakas. 
69.A cselédlány azonban észrevette őt és újból odaszólt a körülállókhoz: „Ez is közéjük tartozik.” Ő megint tagadta.
70.Röviddel ezután az ottlévők megjegyezték: „De bizony, közéjük tartozol, hiszen galileai vagy.” 
71.Erre már átkozódni és esküdözni kezdett: „Nem ismerem azt az embert, akiről beszéltek.” 
72.Tüstént megszólalt másodszor is a kakas. Péternek ekkor eszébe jutott Jézus szava: „Mielőtt a kakas kétszer szól, háromszor tagadsz meg engem.” Erre sírva fakadt."
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:05
Előzmény: #217771  Shortelek

No, miért? Nem írtam elég indokot eddig? Nem szeretném önmagamat ismételni, mert egy-két, gondolkodás helyett érzelemből író azt válaszolná, hogy védem Orbánt.
.
Annak, aki érti, a kauzalitás elmélete talál támpontot adhat. A kauzalitás elmélete az ok és okozat közötti kapcsolatot vizsgáló filozófiai és tudományos alapvetés, amely kimondja, hogy bizonyos események, állapotok vagy folyamatok (az okok) közvetlenül hozzájárulnak más események vagy állapotok (az okozatok) létrejöttéhez és megváltozásához.
.
Ha ennek filozófiai részénél maradunk, kedvenc ókori filozófusomnál, Arisztotelésznél, annak a négyes-ok elméleténél, akkor minden létező megértéséhez négy okot kell ismernünk, nevezetesen az anyagi okot (amiből van), a formai okot (amilyen alakot ölt), a hatóokot (ami létrehozta) és a célokot (amiért létezik). Ebből azért már valamit össze lehet csipegetni a kérdésedre adandó választ illetően. Anno ellenzéki alakot öltő, amortizálódott Fidesz miatt létrehozott Tisza célja alapvetően kettő volt, az egyik az óellenzék eltakarítása, a másik pedig a Fidesz már alakban és más néven történő megújítása, valamint vezetőinek a békén-hagyása, látványelszámoltatással körítve.
.
Davide Hum szkepticizmusa rámutatott, hogy az ok-okozati összefüggést közvetlenül sosem érzékeljük. Ergo a fentieket közvetlenül - különösen a kommunikációt hallgatva - nem érzékeltük. Csak azt látjuk, hogy az „A” eseményt rendszeresen a „B” esemény követi (térbeli és időbeli érintkezés). A kauzalitás szerinte csupán az elménk szokásán alapuló mentális társítás. :)
Fsociety
Fsociety csütörtök, 09:01
Előzmény: #217775  ngergo1985
Hat nem tudom,hogy van e lejjeb,mint amikor fidesz troll elkezd Gyurcsányt idézni..mondtam én,h van valami látens dolog ebben...el lehet menni...jaj,de nem ugy,Sehmet...
chuck_norris
chuck_norris csütörtök, 08:57
Előzmény: #217774  Sehmet
Mert nincs benned tartás! gyurcsány orbán egymást nevelték ilyenné, tönkrevágták MO-t. Mind2nek a politika szemétdombján a helye.
Az rendszerváltást ők vágták haza, most van esély másképp csinálni. Aki meg lepoloskázza a magyar emberek nagy részét, annak a Kossuth téren kellene lógnia. Hátha egyszer tényleg feledésbe merülnek ezek a szarháziak.
ngergo1985 csütörtök, 08:55
Előzmény: #217774  Sehmet
Papa! Senkit sem érdekel Gyurcsány, csak titeket fideszes csőlátásúakat, akiket 20 évig riogattak azzal a f@ssz@l! Ti rettegtek még mindig tőle narancskárosultak, nektek okoz még ezek szerint álmatlan éjszakákat,hogy vissza fog térni, vagy nem is tudom mi a szent szarért foglalkoztok még mindig, és foglalkozol még TE is vele? Ha nem vetted volna észre, Feri (volt) pártja (és exfelesége) 1%-ot kapott a választásokon, a lőtt kutyát nem érdekli már ebben az országban a Gyurcsány família! Mit erőlködsz még itt vele??? Ennyire ostoba vagy, vagy ennyire ostoba vagy? A megfelelő válasz aláhúzandó!
Sehmet
Sehmet csütörtök, 08:49

Sosem gondoltam volna, hogy valaha is Gyurcsánytól fogok idézni. De mióta nem politikus, értelmes gondolatai vannak. 
.
Ezt írja Ferenc testvér:
.
"Pojácavilág
.
A pojáca nem bohóc. A bohóc tudja magáról, hogy bohóc. A pojáca nem tudja, hogy pojáca. A politikában is vannak pojácák, kisebb és nagyobb rangúak.
.
A pojáca mindig ott van, ahol kamera villan. Nem feltétlenül azért, mert mondanivalója van, hanem mert megtanulta: a figyelem önmagában is érték, akkor is, ha nincs mögötte tartalom.
.
Ismerjük a típust. Reggel még patetikus államférfi, délután influenszer, este pedig már saját maga paródiája — csak éppen ezt ő nem veszi észre. Nem feltétlenül hazudik. Egyszerűen nem tesz különbséget aközött, amit gondol, és aközött, amit a közönség hallani akar. Kaméleon, csak a színeváltás mögött nincs bőr, csak jelmez.
.
A figyelmet összetéveszti a támogatással.
.
Provokációval helyettesíti az érvelést.
.
Mindenből jelenetet csinál.
.
Nem válaszol, hanem visszavág.
.
A következetlenséget is előadássá alakítja
.
Megveti a szabályokat, de szereti, ha neki kedveznek.
.
A kritikust ellenséggé, a rajongót közönséggé teszi.
.
A következményeknél hirtelen komoly lesz. A sértés csak vicc volt, a tévedés félreértés, a kudarc mások hibája – állítja.
.
A pojáca szabadon rögtönöz, a számlát viszont rendszerint más fizeti.Nem azért veszélyes, mert nevetségessé teszi a politikát. Hanem azért, mert előadássá fokozza le. A közönség figyel, a szereplő produkálja magát, a közös ügy pedig vár a függöny mögött.Hódítanak a politikai pojácák. Mindenfelé.
.
Lehet nekik tapsolni, és lehet szörnyülködni.Van azonban egy harmadik lehetőség is."
Brent56 csütörtök, 08:22
Előzmény: #217756  Sehmet
Mi is volt a Fidesz kedvenc "üzenete" hosszú éveken át sulykolva :
AZELMÚLTNYOLCÉV-AZELMÚLTNYOLCÉV-AZELMÚLTNYOLCÉV!!!!
Most 16 év elqurt gazdasági döntéseit kell korrigálni.
wgl csütörtök, 07:33
Előzmény: #217771  Shortelek
Van egy problem!  
Lölőnek nem tudni mennyi a bűne, mert minden közvetve csapódik rá, a többszáz céghálóba szervezett  cége jogi személyiségek, tehát valójában ezek követték el a bűntetteket jogilag, - természetesen háttérben természetes személyek vannak, vezetők, stb,- céget nem lehet börtönbe tenni, de a felelősöket igen, na és ezeket kell felfelé felfejteni ehhez szerintem Barabási Hálózat tudományát kell mejd Unger tudásával összefésülni és ezzel kibintani a pókhálót. 
Shortelek csütörtök, 06:09
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/rona-daniel-meszaros-lorinc-orban-viktor-jellinek-daniel-elszamoltatas/
Lõlô ellen már annyi bizonyíték lehet amivel már hònapok óta börtönben lehetne, ehelyett éli világát vagyonát kimenti mert teheti, de miért teheti mp, miért?!!
Wings
Wings csütörtök, 02:56
Előzmény: #217757  Sehmet
Az alaptörvêny eleve törvénytelen a Tiszànak hatályon kívül kellett volna szavazni.Ez olyan bűn mint amikor a Fidesz megalkotta👎.
dexter csütörtök, 01:00
Előzmény: #217766  Fsociety
A tiszának 2 gyurcsánya is lesz.. :D
xy2003 szerda, 23:04
Előzmény: #217755  badsector1

"Legutóbbi levélváltásunk óta az ügyben Társaságunknál nem történt érdemi előrelépés. Leslie Mandoki továbbra sem reagált a részére többször is megküldött felszólító levelünkre, az előleg visszafizetése nem történt meg, és a teljesítést igazoló dokumentumokat sem bocsátotta rendelkezésünkre." 
Vagyis a háromszázmilliós tétel sorsa, mely közpénzből került kifizetésre, továbbra sem tisztázott, egyelőre a zenész cége semmit nem fizetett vissza belőle.
Fsociety
Fsociety szerda, 22:11
https://hvg.hu/elet/20260923_ai-falfirka-szarvas-szilveszter-kamu?
____
Hát mindig van lejjebb...latszik,h csak egy Bagi Nacsa duó van,a fidkanyoknak,ezert nincs intelligens fricska,csak a primitívség. 
Fsociety
Fsociety szerda, 22:05
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/gyurcsany-ferenc-elesen-nekiment-a-politikai-pojacaknak/
____
Sehmet szerelme visszatért. "Nem azt mondták,Feri..." Remek lesz,ha a fidesz ismét eletre kelti,az gyorsan minusz pár százalék lesz...
Fsociety
Fsociety szerda, 20:58
Előzmény: #217764  sasa44
Ostoba propagandista,azt hiszi,h a megafonban van, és senki sem tud olvasni. 700.000 nyugger szavazat vásárlás,akik a nyugger letminimumnal kevesebb ellatast kapnak. Tehat kb 7-8 százaléka a lakosságnak kb nyomorban él,ezt kívánta a fidkanyok csapata orvosolni alamizsnaval választás előtt...ezt ugy hívják, hogy beismerő vallomás.
sasa44 szerda, 20:41
Előzmény: #217756  Sehmet
Ugyanonnan:
"A Fidesz-KDNP kormánynak a nyugdíjügyben hozott intézkedései ugyan nem voltak tányéraknák; azonban időzítésükből egyértelműen kitűnik, hogy valójában választáspolitikai célokat szolgáltak.  Tányérakna valójában az volt, hogy a kormány nem foglalkozott annak a legalább 700 ezer olyan nyugdíjas jövedelmi helyzetének javításával, akik a nyugdíjas létminimumnál kisebb nyugellátást kaptak. Az ő helyzetük jelentős összeget igénylő javítása ezért most a Tisza-kormányra hárult." 
Köszönjük fidesz...
Fsociety
Fsociety szerda, 20:37
Előzmény: #217761  ngergo1985
Azert az MBH nagy arfolyam emelkedésére sem tennék fel nagy összeget,de egyelore legyen ennyi elég. Az a székház sem biztos, hogy teljesen tiszta sztori...majd kiderül. 
Testardo szerda, 20:33
Előzmény: #217757  Sehmet
Ez az, siránkozz csak,zene füleinknek.
ngergo1985 szerda, 20:23
Előzmény: #217758  Fsociety
Az egy dolog, hogy a zugjogásznak halvány lila gőze sincs a közgazdaságtanhoz, ez eddig is ismert volt előttünk. Azt is tudjuk, hogy ő is, mint a fidesz annak drukkol, hogy ennek az országnak legyen szar. Vagyis még szarabb mint ami mondjuk az elmúlt 5 évben volt. Rekord költségvetési hiányok, rekord kamatok, rekord infláció, szar eü,szar oktatás, szar közlekedés. Nyilván ezzel aztán sok embert lehet a tiszától eltántorítani, hogy nyíltan az ország és a magyar emberek érdekei ellen drukkol ő is, és a haverjai is a Lendvai utcában. Csak szegény pubi azt nem veszi észre, hogy azzal, hogy a haveri ezer milliárdok kifizetései lassan teljesen le fognak állni, amiket duplán vagy triplán túláraztak (15ezer kontra 23 ezer mrd koncesszió, mohácsi híd, M6-os tripla túlárazások, NKA kifizetések, kekva lóvék, propaganda sajtó kifizetések, stb) éves szinten 1000 mrd is megfogható lesz ha nem több. Nem lesz szükség megszorításokra, de még az eddigi jóléti intézkedések többségének az eltörlésére sem, főleg stabil 2-3%-os GDP növekedés mellett. Az hogy ők ostoba módon hisznek valamiben, amihez nem értenek, és csak a maradék ostoba hívő tagozatot tudják hergelni, maradjon az ő dolguk. Az más kérdés, hogy a tanult, tájékozott rétegek nagyon is jól tudják, hogy ezeknek az intézkedéseknek a nagy részét, amik az adott piacon torzító hatást okoznak csak, azokat ki kellene vezetni, mert eddig is hatalmas károkat okoztak (pl OSP, árstop, rezsicsökkentés), de ez a társadalom annyira hozzá lett szoktatva ezekhez az újkommunista intézkedésekhez, hogy erről a szerről nehezebb lejönni mint egy drogosnak az elvonón.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek