Melyik igazságelméleti "igazságfogalomra" gondoltál? Korrespondencia? Koherencia? Ontológia? Pragmatikus? :) Először ezt kellene tisztázni, utána belemehetünk mélyebben is! :)
Ne legyél annyira elkeseredve, hogy még itt is ezt nyomod! Majd megoldják, ha így nem, akkor úgy! A messiásnak még van ideje ezzel a parlamenti arányban haknizni egy-darabig, de sem a személyisége, sem a kormány szakértelme, sem pedig a geopolitikai helyzet nem kedvez nekik, és bármikor bármi lehet!
Ebben egyetértünk, mivel sem az elkövető, sem a sértett nem azonosítható, de azt írtam is, hogy a beazonosíthatatlanság miatt nem büntetőjogi kategória, de a Házirend szerint nem annyira tolerálható.
Az, hogy egy nem személyesített accountnak /pl. Sehmet/ bárki azt írja, hogy te egy idióta hülye vagy, nem becsületsértés barátom. Az viszont , hogy az oldal moderátora ezeket a megjegyzéseket nem tolerálja a fórumban, az meg az ő joga. Pont Úgyhogy javaslom ne görcsölj ezen haver...
"Ezt kivágom és továbbítom a Kamarának!". Húúú bazmeg, most mindenki befosott!!! Köszi a megerősítést, hogy te egyszerűen csak egy spicli vagy. Add át üdvözletem a Kamarának, mindannyiunk nevében.
A magánszemélyek nem vállaltak közszereplést, így nekik, így nekem sem kell eltűrnöm a bántó kritikát.
A jog a magánszemély emberi méltóságát és társadalmi megbecsülését sokkal zártabb vonalak mentén védi.
Ez a kifejezés azt sugallja, hogy évek óta szándékosan
átverem azokat, akik olvasnak, ami a magánszemély, azaz az én hitelességemet igyekszik rombolni. Mindemellett a kijelentés célja kizárólag nagyon úgy néz ki, hogy az én lejáratásom,
kinevettetésem vagy megszégyenítésem a nyilvánosság előtt, az már kimeríti a
becsületsértés fogalmát. Remélem, felfogtad, bár szkeptikus vagyok ebben az előzmények ismeretében. Egy szerencséd van, hogy nickevemed van és nekem is az van, de ez ebben a topicban irreleváns, csak a büntetőjogi felelősség alól mentesít a beazonosíthatatlanság miatt.
Mi volt ebben a kamu az erős forint és az alacsony infláció
hatásaival kapcsolatban? . „Mivel a külső piacokról nem érkezik hirtelen
keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé szorultak, a külső piacokról
nem érkezik hirtelen keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé
szorultak. Egyszerre szenvednek az erős forint miatti bevételcsökkenéstől és a
gyenge európai megrendelésektől. Ezért válik kulcskérdéssé, hogy a belföldi
fogyasztás képes-e átvenni a növekedési motor szerepét az átmeneti időszakban,
aminek semmi esélye!” . Még egyszer hangsúlyozom, hogy Magyarország
külkereskedelmének közel 75%-a az
Európai Unió tagállamaival zajlik, ami óriási függőséget jelent az
európai konjunktúrától:
Németország abszolút
domináns partner, a teljes magyar export több mint 25%-a egyedül ide irányul. . Ha a német gazdaság lassul, az azonnal megmutatkozik a magyar exportgyárak
rendelésállományában is. . . Szlovákia, Ausztria, Románia és Lengyelország a legfontosabb
célországok Németország után. . Bár az exportunk az EU-ba megy, az importban kiemeltek: Kína
(elektronikai alkatrészek, akkualapanyagok) és Oroszország (energia, kőolaj,
gáz)
Ezeket kéne cáfolnod, de ezt eddig nem tetted!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!