Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
csendben péntek, 15:49
Előzmény: #212859  Sehmet
Ne erőlködj,felesleges...
Sehmet
Sehmet péntek, 15:44
Előzmény: #212851  csendben
Melyik igazságelméleti "igazságfogalomra" gondoltál? Korrespondencia? Koherencia? Ontológia? Pragmatikus? :) Először ezt kellene tisztázni, utána belemehetünk mélyebben is! :) 
Sehmet
Sehmet péntek, 15:41
Előzmény: #212852  maxwax
Mert még nem jártál nálunk! :) 
Sehmet
Sehmet péntek, 15:40
Előzmény: #212853  rockmaster
Ne legyél annyira elkeseredve, hogy még itt is ezt nyomod! Majd megoldják, ha így nem, akkor úgy! A messiásnak még van ideje ezzel a parlamenti arányban haknizni egy-darabig, de sem a személyisége, sem a kormány szakértelme, sem pedig a geopolitikai helyzet nem kedvez nekik, és bármikor bármi lehet! 
Sehmet
Sehmet péntek, 15:37
Előzmény: #212855  sasa44
Ebben egyetértünk, mivel sem az elkövető, sem a sértett nem azonosítható, de azt írtam is, hogy a beazonosíthatatlanság miatt nem büntetőjogi kategória, de a Házirend szerint nem annyira tolerálható. 
sasa44 péntek, 13:56
Előzmény: #212846  Sehmet

Az, hogy egy nem személyesített accountnak /pl. Sehmet/ bárki azt írja, hogy te egy idióta hülye vagy, nem becsületsértés barátom. Az viszont , hogy az oldal moderátora ezeket a megjegyzéseket nem tolerálja a fórumban, az meg az ő joga. Pont 
Úgyhogy javaslom ne görcsölj ezen haver...
sasa44 péntek, 13:47
Előzmény: #212848  Sehmet

"Ezt kivágom és továbbítom a Kamarának!".
Húúú bazmeg, most mindenki befosott!!!
Köszi a megerősítést, hogy te egyszerűen csak egy spicli vagy.  
Add át üdvözletem a Kamarának, mindannyiunk nevében. 
rockmaster péntek, 12:13
"Török Gábor: Tragikus, ami a választás óta a Fideszben történt"
Már megint megy a sírás... oda jutottak ahova valók, nem kell sajnálni őket!
maxwax
maxwax péntek, 11:53
Előzmény: #212848  Sehmet
Súlyos a bűnöm, de személyes tapasztalataim sajnos ezt igazolták. :))
csendben péntek, 11:52
Előzmény: #212849  Sehmet
Attól,hogy valaki állít valamit,az nem feltétlenül jelenti azt,hogy az állítása igaz.....Ezt pont egy "jogász" ne tudná? :-)
csendben péntek, 11:51
Előzmény: #212846  Sehmet
Igazad lehet:ez nem a "bohóc" a szerepe....
Sehmet
Sehmet péntek, 11:49
Előzmény: #212847  csendben
Elhiszem, hogy nem tudod, mit jelent az, ezért írtam, hogy csak azéba lehet belegázolni, akinek van. :)
Sehmet
Sehmet péntek, 11:48
Előzmény: #212845  maxwax
Szóval az ügyvédi társadalmat sértegeted? Hajjaj, ez már sokkal súlyosabb! Ezt kivágom és továbbítom a Kamarának! 
csendben péntek, 11:47
Előzmény: #212844  Sehmet
Én nem gázoltam a "becsületedbe"....! Így aztán nem is értem,miért  bizonygatod,hogy Neked van ilyen! :-)
Sehmet
Sehmet péntek, 11:47
Előzmény: #212841  csendben
A magánszemélyek nem vállaltak közszereplést, így nekik, így nekem sem kell eltűrnöm a bántó kritikát. A jog a magánszemély emberi méltóságát és társadalmi megbecsülését sokkal zártabb vonalak mentén védi. Ez a kifejezés azt sugallja, hogy évek óta szándékosan átverem azokat, akik olvasnak, ami a magánszemély, azaz az én hitelességemet igyekszik rombolni. Mindemellett a kijelentés célja kizárólag nagyon úgy néz ki, hogy az én lejáratásom, kinevettetésem vagy megszégyenítésem a nyilvánosság előtt, az már kimeríti a becsületsértés fogalmát. Remélem, felfogtad, bár szkeptikus vagyok ebben az előzmények ismeretében. Egy szerencséd van, hogy nickevemed van és nekem is az van, de ez ebben a topicban irreleváns, csak a büntetőjogi felelősség alól mentesít a beazonosíthatatlanság miatt.  
maxwax
maxwax péntek, 11:42
Előzmény: #212844  Sehmet
Tudod, szerintem a "becsület" és az ügyvédi hivatás nem férnek össze.
Sehmet
Sehmet péntek, 11:29
Előzmény: #212842  csendben
Hát igen, akinek van becsülete, csak annak lehet belegázolni! Te hogy vagy ezzel, mint kívülálló?
Sehmet
Sehmet péntek, 11:28
Előzmény: #212831  Peterbond

Mi volt ebben a kamu az erős forint és az alacsony infláció hatásaival kapcsolatban? 
.
„Mivel a külső piacokról nem érkezik hirtelen keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé szorultak, a külső piacokról nem érkezik hirtelen keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé szorultak. Egyszerre szenvednek az erős forint miatti bevételcsökkenéstől és a gyenge európai megrendelésektől. Ezért válik kulcskérdéssé, hogy a belföldi fogyasztás képes-e átvenni a növekedési motor szerepét az átmeneti időszakban, aminek semmi esélye!”      
.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy Magyarország külkereskedelmének közel 75%-a az Európai Unió tagállamaival zajlik, ami óriási függőséget jelent az európai konjunktúrától: Németország abszolút domináns partner, a teljes magyar export több mint 25%-a egyedül ide irányul. 
.
Ha a német gazdaság lassul, az azonnal megmutatkozik a magyar exportgyárak rendelésállományában is. .
.
Szlovákia, Ausztria, Románia és Lengyelország a legfontosabb célországok Németország után. 
.
Bár az exportunk az EU-ba megy, az importban kiemeltek: Kína (elektronikai alkatrészek, akkualapanyagok) és Oroszország (energia, kőolaj, gáz) Ezeket kéne cáfolnod, de ezt eddig nem tetted!
csendben péntek, 11:23
Előzmény: #212840  Sehmet
Ma mindenki a "becsületedbe" gázol!? Szörnyű napod lehet.....
csendben péntek, 11:21
Előzmény: #212840  Sehmet
Szövegértés??? :"alakítja a bohócot"....Köze sincs ahhoz,hogy "bohóc"-nak neveznélek.... "Alakítod" értsd: játszod a szerepedet..... :-)

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek