Az a politico, ami csütörtökön azt írta, hogy MP semmiféle megállapodást nem tud majd kötni Ursulával :D Jesszusom, nézem ezt a parlamenti ülést is, másról sem tudnak beszélni csak hogy MP eladta az országot, és jönnek a migránsok. Hiába mondta el MP is, meg Vitézy is már vagy 5x, hogy semmiféle migrációról nem volt szó, csak ugyanazt kérdezik. Az a nagy helyzet, hogy szerintem ők is elhiszik a saját propagandájukat. Szar lehet így élni..
Vergődsz ám propagandista. Minek kellett volna történnie ahhoz, hogy átlépje nálad a vörös vonalat a Pedofidesz? Úgy néz ki, hogy a fideszes pedofília, a gyernek bántalmazások ehhez kevés volt, ez nálad belefért.
"Nekem csak egy köpönyegem van, de az sem forgatható." . Most szemebesitunk az ep aktualissal. Az eddig semmire se jo megfoghatatlan politikai bloff jogallamisag hirtelen irtozatosan fontos lett es a Sorosugynok szervezetek hirtelen viszonyitasi alapok. Te nem a partot valtogatod az teny csak az elveidet es nezeteidet annak fuggoen melyik vedi epp a partodat.
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem inkább a papné. Én még adnék neki egy utolsó esélyt julius 1-ig, mielött rádobnám az atomot. De viszont, a jövőben leköszönő köztársasági elnököket halálukig megillető javadalmazást megszüntetném július elsejei hatállyal. :)
"De hajrá, mutassátok meg, hogy a propagandaszövegen, a negatív kampányon kívül mit tudtok, propagandisták! :) " . Bagoly mondja verébnek. Te még egy ekkora vereség után is ugyanott folytotodd ahol abba hagytad. Már a Megofon is leépít. Érdemes lenne venni az idők jelét :).
Schmidt Pál beszéde lemondásakor: . "Magyarország alaptörvénye szerint, amelyet magam láttam el kézjegyemmel, az államfő kifejezi a nemzet egységét. Ezen rendelkezés számomra azt jelenti, hogy ebben a helyzetben, amikor személyes ügyem nemzetemet inkább megosztja, mint egységesíti, kötelességemnek érzem, hogy szolgálatomat befejezzem, elnöki mandátumomról lemondjak" - ezekkel a mondatokkal jelentette be Schmitt Pál köztársasági elnök, hogy lemond posztjáról." . Mennyire igaz lenne ez most Sulyokra is. No persze nem kell felmagasztalni Schmidt Palit. Ő se érezte akkor hogy mennyire is nem alkalmas a köztársasági elnöki pozícióra. Dehát akkor a Fidesz küldte meg a jelzést hogy le kéne mondani és a két nappal még korábban erősen tiltakozó Schmidt ( hogy márpedig nincs miért lemondania és nem is fog ) le is mondott.
Mondtam, hogy sajnálni kell engem? :) Én Fletó alatt sem éltem rosszul, és nem is magamat, hanem az országot féltettem. De hajrá, mutassátok meg, hogy a propagandaszövegen, a negatív kampányon kívül mit tudtok, propagandisták! :) Szóval nem kell "megsajnálni engem", csak to govern well! :)
"Mindenki tegye, ami a feladata, de - ti hangoztattátok folyamatosan évekig, hogy jogállam, jogállam, jogállam - a jogállamiság keretei között! ." . Igen és te vagy most Göring akik kikéri hogy embertelenül bánnak vele a börtönében. Hát basszus nem tudlak megsajnálni se téged se a Fideszt ha most egy kicsit kellemetlen amit elszenvednek ( szerintük ) miközben ők lábbal tiporták azt amire most hivatkozgatnak. Képzelem azokat az amcsi katonákat is mennyire meghatotta a lágerparancsnokok siráma, akik 10 ezrével végeztek ki embereket és állatokként tartották őket, amikor a genfi egyezményre hivatkoztak hogy őket milyen körlmények között kellett tartani. . Akik láttak a FURY nevű filmet. Az amcsik elfoglalták a várost és elfogtak pár német katonát. Szinte mind gyerek volt csak az SS tiszt volt felnőt közüllük. A téren fel volt lógatva 2 gyerek gy táblával hogy "gyáva voltam meghalni a hazámért". Brad Pitt megkérdi az egyik helyi lakost mutatva az SS tisztre hogy ezt ő csinálta? az biccent hogy igen. Erre Brad Pitt karaktere oldalra vezényelteti az SS tisztet egy falhoz majd a tank géppuskájával kivégzi. Egyik helyi lakos se nem tiltakozott sem nem hullajtott egy könnyet se érte. . Sulyok csak el lesz küldve a pozíciójából ahova kinevezni se kellett volna. Ő érte se fog senki se tüntetni se könnyet hulajtani.
"Ti mondtátok/írtátok, hogy nem kell visszamutogatni!" . 16 !!! évnél nem kell visszamutogatni amikor már a 4. 2/3-os ciklusod viszed nem 16 nappal azután? És akkor sem az volt hogy nem kell elszámoltatni a bűncselekményeket. Hanem hogy nem lehet azt mondani 16 év kormányzásnál ha valami nem működik hogy az a Gyurcsányék miatt van.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!