Állítóla akinek ilyen táskája van, azt nem pisálják le a kutyák, sőt ennek megvásárlásával minden átmenet nélkül bekerűlhetsz egy szűk körbe, mint két évszázaddal ezelött a "kutyabőr" vásárlással. Használtan, NAV árverésen, kb. 13 ezer forint az ára.
A gyerekek előadása, amiről kivonult a Mi Hazánk. https://www.facebook.com/watch/?v=2151672532287481 Lehet játszani a rasszistát, de ezzel a problémával kell kezdeni valamit és igen, a legifjabb generációknál, hogy ne kallódjanak el. Erre ez egy jó helyi kezdeményezés. Szégyellje magát Tóth "Toroczkai" László, Dúró Dóra, dr. Apáti István, Novák Előd, Szabadi István és Dócs Dávid.
Tegnap este kint voltam a Parlamentnél kb éjfélig, hatalmas buli volt csodálatos hangulattal. Rengeteg felszabadult arc, táncoló fiatalok, idősek, magyarok, külföldiek. MP néha kijött a Parlament egyik erkélyére, ekkor a tömeg rocksztárként fogadta minden megmozdulását. Full tele volt a tér és a környező utcák. Óriási élmény volt számomra, igyekeztem megélni és elraktározni a pillanatot.
Most nézem csak, hogy a Szőlő utcát 27 perc alatt kinyomozó Tuzson is bent ül? Szép csapat, tele lejáratódott, unszimpatikus majmokkal élén a tábla táncos propagandista Balázzsal.
Természetesen nem neked szólt, hanem a hulladék narancsagyú népségnek, csak válaszoltam, hogy rombolt le mindent is a bandájuk, de ez nem számít, a tánc igen. Az összes szarházi rohadjon szét!! Jól tették a Tiszások, óriási buli volt, így kell ezeket a féreg rohadékokat elküldeni, mindenki mosolyog örül aki értelmes, az ostobák meg így jártak. A nemzetközi sajtónak is tetszik, mindenki üdvözli, hogy vidám és egy jó ország leszünk:) Jó putyin meg a szovjet menetelő barmok nem. Úgy látom fico ott volt, no de kakadura a hazaáruló rohadékra már nincs szükségük:))
Erről vonult ki a 6 fös náci szatelit tagozat,miközben a gyerekeknek ez egy hatalmas élmény volt. Én szégyellem magam a 6 nagymagyar helyett. https://www.facebook.com/reel/996932139441855/
Nagyon helyes fetrengjenek csak a saját hazug mocskukban! De ez nem felháborító ugye rohadék fidess nyaloc banda!!
Sajnos az egyik hozzátartozom kórházba került a napokban. Sotén
van ami "elvileg" jó. De bejárok és nézem aprólékosan
a dolgokat. Nos a mosdóban húgyszag van a 21 sz. Magyarországában.
A szarfolt reggel és délután is ott volt! Az ágyon a lepedő
szakadt, és agyon mosott. Az ágyakon a matrac alkalmatlan az
alvásra. Cserélhettem én több matracból nagy nehezen összejött,
de így is kriminális. Más ágyakról szedtem össze, én és nem
az ott dolgozok, mert ők is alig vannak, nem tudnak mindenkinek
igényt kielégíteni. Csapok rozsdásak, kórterem mosdója
életveszély, hisz feltöredezett a padló. Wc ülőke ugyan már
minek az. Kaja moslék, kutya sem tudja megenni. Első este
könyörögtem, hogy valamit szedjünk össze, mert későn tolták
be a szobába és egész nap étlen szomjan volt, Büfé sem volt már
nyitva én rohangáltam meló után mindenért. Nővérke ebédről
talált ételt, én melegítettem a nővéri szobában! Az
ablakok alig zárnak vagy meleg van bent vagy megfagysz. Az internet
wifi fos állandóan szét kapcsol, még véletlenül se tud a
családdal normálisan a kapcsolatot tartani. Lift olykor nem
megy, ha épp sürgős élet forog kockán egy élet ezen műlik
majd. Tudom mert jó 10 percig nem jött és nekem nem gond a
másodikról gyalogolni, de ha beteget kell vinni azt hogy??!! Ezt
csütörtök óta szedtem össze és ez a jéghegy csúcsa! Most is
indulok be rettegve mi lesz ott!! Ezeknek a férgeknek
tapsoltatok aki így lerohasztott mindent! Jössz a barom
migrációddal, miközben itthon történelmileg fogyott a
nemzet!
Szégyelljétek magatokat össze, de szerencsére
ez a múlté. Tudod mit, remélem nagyon rosszul fogjátok magatokat
érzeni, vagy 50 évig, hogy ez a nemeztet romboló csöcselég
rohadék mocsok orbán banda egyszer és mindenkorra megbukott!
BÖRTÖNBE VELÜK!
Lázáron látszik, hogy van annyira okos, hogy tudja, ebből baj lesz... egy-két képviselőn az is látszott, hogy még ennyi esze sincs! Boldogok a hülyék, mert félelem nélkül tekinthetnek a jövőbe! :D Orbán lehet most már szívesen átadja Lázárnak a helyét :D , csak hát mindkettőnek a börtönben lenne a HELYE! :D
MP bocsánatot kért a Fidesz helyett. https://www.facebook.com/reel/858294360626662/ Fideszesek nem tapsoltak, batidai Lázár (akit szintén mielőbb el kell számoltatni, hogy miután soha nem dolgozott sehol, miként lett ilyen hatalmas vagyona) pedig nézett nagy szemekkel. Vajon mi járt a fejükben? Kár volt elvállalni a képviselőséget? Orbán gyáva beszari nyúlként megfutamodott és nem vette fel a mandátumát, cserben hagyta a szavazóit.
https://24.hu/belfold/2026/05/09/meszaros-lorinc-10-milliardos-repulo-cannes/ Minél elôbb el kellene kezdeni a lopott vagyonok visszaszerzését, hogy ez a két némber ne tudjon minél többet elkölteni a lopott vagyonbòl, fel nem tudom fogni, hogy mi kerül egy táska 100 millióba és csak ezzel tud valaki boldog lenni, ez már nem luxizás ezt betegségnek hívnám.
Formálisan nem volt különösebben túlterjeszkedő az állam. A NER, mint mélyállam egy vezérrel az élen uralta le a társadalmat, ez a fajta leuralás személycserken keresztül elég gyorsan megvalósul. Ez a lebomlás már el is indult szinte magától. Az elszámoltatással kell nagyon ügyesnek lenni. Van egy cikk arról, hogy fulladt ott kudarcba Szlovákiában ez. Igaz, nálunk könnyebben mehet a Tisza kétharmada miatt. . https://telex.hu/velemeny/2026/05/09/bortonbe-a-felresikerult-szlovak-elszamoltatas-tanulsagai
Áradt a Tisza és az öröm, a jókedv, Hegedűs megint nagyot alakított. Annyira emberi volt, na és az is egy "emberséges Magyarország"-ra vallott, ahogy Radnai behívta a tömeget a képviselők, a kormány közvetlen közelébe.
én már sehmetre se nagyon figyelek nincs értelme :) a fidesz rpopagandának vége nincs már hatalom eddig az volt a baj hogy mindenhol erősítették az ilyen sehmet félék de most már csak egy fing amit a szél elfúj hamar :)
A pedofidesses közpénztolvaj ruszkibérenc propagandisták azon vannak felháborodva, hogy a tisza képviselők táncoltak a parlament lépcsőjén. A pedofilia, a lopás, a hazaárulás, putyin nyalása szerintük nem felháborító, ezek mind rendben vannak, de az, hogy a parlament lépcsőjén táncoltak, na az kiverte náluk a biztosítékot. Mennyire kell aljas hülyének lenni ehhez?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!