Főképpen hencegésképpen mond el magáról dolgokat, nem bírja ki, hogy hallgasson ezekről. A felmenőkről a karrierjéről, az utazásairól. Ezek annyira engem nem érdekelnek egy politikai topikban amúgy.
Bejártam a héten 3 megyét és a megyei jogú városokat. Egyértelmű oszlopokon a DK fölény. Fidesz plakátból sincs kevés, de DK-ból szerintem több van. Adódik a kérdés, hogy miből??? Ugyanezt írják többen az ország más részeiben, hogy arányában a DK a legtöbb. Kaptak egy kis plusz (háttér)támogatást a Fidesztől? Ha sikerül bekerülniük a másik szatelit Mi Hazánkkal, akkor kevés esélye marad a Tiszának. Fideszes pedofilok ebben bíznak valószínűleg, hogy a szatelit pártjaikból 2 bekerül.
Zalaegerszegen laknak és a férj a Flexnél volt gyáregységvezető? Ez nem identitás felfedés, ő maga mondta ezeket ill. ennél sokkal többet is elárult már magáról.
Fidesz szerenyen behuz egy 85 szazalekot,Mitanyank a maradek, a tiszat meg egy kamu 600 oldalas ukran finanszirozasi dokumentummal kizarjak. Aztan vegignezzuk,ahogy a piac szetkapja az orszagot. Mondjuk ez utobbi egy fidesz gyozelem eseten eleg eselyes igy vagy ugy. Minositok mar keszitik a kest.
Bocs, ha hiányoztam! Egy kis síelés volt a tőlünk 140 km-re lévő Weinebenében, igaz, esett egy kicsit a hó, de max 2 cm. A síelés nur langsam, inkább a kék pálya, néha a piros. Pénteken indultunk, és nemrég érkeztünk haza. A szokásos Weinebenehaus a sípálya mellett, finom, hagyományos osztrák/magyar ételek Weinofenblickben. De már itthon, és olvasom a topicot. :)
Akkor nézd meg a választási matekot, az egyéni választókerületeket és a győzteskompenzációt! Az első (G) és második (M) helyen végzett képviselőjelöltek közötti különbséget viszik fel. A győzteskompenzációba beszámító szavazatok száma (T) a következő képlettel számítható: T=G-M+1
.. kapjanak már a fejükhöz a hívek!!!" A fidesznél ha a főnök Parlament előtt emelvényen szűzlányokkal véres áldozatot mutatna be szavazó tapsolnának .Alap: mindenkit gyűlölni aki ne fideszhívő!"
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!