Különös tekintettel arra, hogy a honvédelmi miniszter napokkal korábban bejelentette, hogy repülési tilalom lesz a belváros felett, ami drónokra is vonatkozik. Amúgy el tudom képzelni, hogy egy ilyen sehmet féle tősgyökeres komunista a gyaloglás helyett a repülőt választotta, Megoszthatná a készitett fotóit.
Csak egy rövid kiegészítés! akasztós laci bácsi nagypapája vörös katona volt. Mikor megtért az őseihez, állami temetést kapott Pápán. ezzel együtt laci bácsi fast past ticettel jutott be az egyetemre, felvételi nélkül, költségtérítéssel stb. Ő ma az ország szégyene! Ja nem! sm.pali bácsi is! Soha nem dolgoztak egy percet sem!
Sehmet megint azt csinalja,amit masnal kritizal?.kiforgatja a szavaidat? Hat ez hihetetlenul meglepo,igazi komcsi tempo.😄 ez a modszertan is biztos a 600 oldalas kamu tisza doksiban volt olvashato,amit itt fennhangon reklamozott,nem Sehmet? Csak nem zalai vagy,ha mar videki varos?😉
Nem vagyok mentős! Ha tájékozott lennél (nem kritika), a mentőszolgálat felmondta a szerződést a Tiszával. Magán orvosok látják ezt el, ingyen semmiért. Még plasztikai sebészek is. Ki lehet forgatni a szavaimat, egy a lényeg, senki sem ment el beszéd alatt a térről!!
Magyarországon a legnagyobb antikomunista a Kövér. Aki az egyete elvégzése után jelentkezett az MSZMP KB Társadalomkutató Intézetébe, ahol munkatárs lett. Ezt kell azóta is kompenzálnia. Sehmetnél is hasonló sötét, szégyelnivaló multat sejtek. (Mondjuk az is árulkodó volt, amikor a háborús topicban leirta hogy a nagyamamájával az orosz tisztek nagyon gálánsan bántak 1945-ben. Gondolom innen jöttek a DNS-ek.)
Fogalmam sincs, miről írsz, mint már leírtam, nem voltam ott. Egy vidéki városban élek, messze a fővárostól, és nem vagyok annyira beavatott, mint te a másik oldalon! Ezt még hányszor írjam le, hogy megértsd?
Ezek szerint mentős vagy? :) Én nem a beszéd előtti helyzetről írtam, hanem a beszéd közbeniről, te pedig arra írtál, hogy mi volt előtte. Mert, ha azt írtad volna, hogy szeretnék megvárni a beszéd végét, az mást jelentett volna, de mivel azt írtad, hogy a beszédet szerették volna megvárni, az azt jelentette, hogy még beszéd előtt láttad el őket. Ez így logikus ugye! Köszönöm a megerősítést!
kridával rollplay-eztél? Még egyszer, megkérdezem, kik ültek azon a gépen, és miért kapcsolták le a net-et a Hősök terén! Túlterhelt cella dumával ne gyere!
...igen, tudod ott olyanok voltak, akik saját költségükön - nem közpénzből, ingyen - vonattal, volánbusszal jöttek es nem akarták lekésni a járatukat. Persze ez neked furcsa, mert szerinted az tök normális ha a mi pénzünkből utaztatják a bandita császárra még kíváncsi birkákat...:-)
Ha már megkérdezted, akkor jónak címezted, mert a kérdés saját hozzászólásoddal kapcsolatosan - a címzés szerint - önmagadnak szól. Egyébként fogalmam sincs, hogy a tér felett mi keringett, mert - mint írtam - itthon voltam.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!