Nem vagyok sem fideszes, sem pedig propagandista, de a te korábbi és jelenlegi messiásaidat sem támogatom. :) Nekem legalább van bőr a képemen, ami le is sülhetne, nem mást írnék, mint most, ha például olyant, amiket te írsz! :)
Igen, ami régen a Rogner volt, az már több éve Lotus Therme Hotel & Spa - és most utánanéztem - jelenleg orosz tulajdonban van. Korábban hétvégeken jártunk oda, aztán átváltottunk a Spiritre, azonban újabban inkább a Bad Blumai Rogner Hotelbe járunk, ami egy kis kimozdulás Magyarországról is, és jó hely, van benne finn kültéri szauna, szuper éttermek, lovaglási lehetőség, kerékpáros kirándulások, stb.
Mielott meg megkerdezned, a tofurdovel miert nem foglalkoztak, 2013ban vette at az uzemelteteset az allam. Pontosan tudni lehetett, hogy statikai problemak vannak a fedett furdo felepitmennyel, hiszen evente vizsgaltak. Passz. Ez a tobb millird forintos kerdes.
No, akkor elmagyarázom! A keleti szláv ortodox egyház feje Kirill pátriárka, ergo ha egy keleti szláv ortodox közösség - ami a Moszkvai Patriarchátus Magyar Ortodox Egyházmegyéje - az csak Kirill pátriárkához köthető. Persze, azt, hogy ki a ti messiásotok, és mennyiben vagy otthon az egyháztörténetben és egyházjogban, azt már nem az én tisztem megítélni, de .......
Amire én gondolok, annak az alapkövét 2021-ben tették le (Moszkvai Patriarchátus Magyar Ortodox Egyházmegyéje temploma) Annak pedig a formája hasonló a többiéhez. De nem fejezték be, már potyog a patyolat is. És azon a településen, ami nem község, hanem egy kisváros, van egy fantasztikus, 5 csillagos Wellness Hotel is, ami még a sárvári Spiritnél is jobb. Az oroszoké volt, de tudom, a háború után elkezdték árulni, azt azonban nem tudom, hogy már eladták-e.
Kivancsi voltam, szoval rakerestem: Kirill pátriárkához köthetőt, "A helyi közösség döntése, hogy MP-hez tartozó templomot épít, politikailag is üzenet: ez egy Moszkva felé lojális, orosz ortodox bázis." (Az MP itt most nem Magyar Peter)
Majmok bolygoja-A birodalom 2025 Epp a minap neztem, ott egy majom klan, talan a sasok klan tagjai hivtak az embereket Visszhangnak. Nem fontos csak eszembe jutott. Jo film, szerintem a legjobban sikerult a sorozatbol.
Kíváncsi vagyok, milyen templomot építettek az oroszoknak és az ukránoknak? A Kirill pátriárkához köthető keleti szláv ortodox, vagy a lembergi részhez köthető keresztény templomot építettek nekik? Egyébként nem szép dolog sem az ukránoktól, sem az oroszoktól, hogy nem a fronton vannak, hanem elmenekülnek ahelyett, hogy védenék az országukat! Egyébként egy ilyen templomról van tudomásom, amiről anno sokat cikkeztek, és ami egy felkapott zalai gyógyüdülőhelyen épül - még mindig. :)
Én az igazságért és a bolsevik szemlélet visszatérése elleni, valamint a tájékozatlanság és a butaság elleni harcosok informális klubjának a tagja vagyok. :) És te, pubi, a Visszhangé?
A hazai koncertipar, amelyik milliárdos előadóművészekből él, sír a 27 %-os ÁFA-n, ami csak 2 %-kal magasabb, mint korábban volt. . https://www.portfolio.hu/podcast/20250810/a-27-os-afa-versenyhatrany-hogyan-elhet-tul-a-hazai-koncertipar-778795 . Az Általános Forgalmi Adó, vagyis az ÁFA gyakran előforduló téma a
mindennapi életben. Ez annak is köszönhető, hogy egy megkerülhetetlen
adóról van szó és a legigazságosabb, mert mindenkit a fogyasztás arányában terhel, ellentétben a többi adóval. . Az SZJA világviszonylatban is az egyik legalacsonyabb. . Az Orbán-kormány alatt az ÁFA csak 2 %-kal emelkedett 25 %-ról 27 %-ra, ugyanakkor az alapvető élelmiszereké jelentősen csökkent. . Három áfakulcs van jelenleg érvényben Magyarországon: 5%, 18% és 27%. . 5 %-os ÁFA az alapvető élelmiszerek 90 %-ra és a humán gyógyszerekre, távhőre, internetre, stb. vonatkozik, valamint a gyógyászati segédeszközökre. . Magyarországon - a fentiek figyelembe vételével - az átlagos ÁFA 19 %, amelyik alatta is van az európai átlag ÁFA-nak, sőt világviszonylatban sem rossz! . https://www.economx.hu/gazdasag/nemzetkozi-ado-magyar-helyezes-afa.779978.html
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!