Rendben!A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásEzermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett
Ismerem a történetet. Én már tavaly is írtam hogy nem kapunk pénzt, meg is lepődtem az EB döntésén. A lengyel példa is mutatja hogy az EP -t nem érdeklik a saját törvényeik sem. Ők egy elv alapján döntenek. Be állsz a sorba , kapsz pénzt ha nem állsz be nem kapsz. Az EB-nek viszont a jogszabályok alapján kell döntenie. Ráadásul a perben nem is azt vizsgálják hogy Magyarország jogosan kapta e pénzt. Azt vizsgálják hogy az EB körültekintően járt e el, betartott e minden előírást. Ezt a semleges provokátor meg ügynök dumát meg hagyjuk. Nem vagyok semleges , én ügyek mellé állok. A fideszesek szidnak mert elmentem a tanár tüntetésre, kiálltam a tanárok mellett, szidtam az egészségügyet vagy most kiálltam és bíráltam a K.Endre ügyet. Korábban írtam gazdasági kérdésekben is kormány bírálatot. Az ellenzéki oldalról meg szidnak mert mint most is , nem értek egyet pl. az EP döntéseivel, nem értek egyet a DK hazudozásaival ( ott pl. momentummal értek egyet).
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN „Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István DOBREV KLÁRA majd hamarosan jutalmazni fogjuk. Kedd reggel a 395-ös szinten billeg a forint az euróval szemben, miután az Európai Parlament jogi szakbizottsága beperli az Európai Bizottságot
a Magyarországnak még tavaly felszabadított, több mint 10 milliárd
eurós kohéziós forrás felszabadítása miatt. Az elinduló pernek elhúzódó
hatásai lehetnek a magyar EU-s pénzek folyósítására, ez pedig a forint
árfolyamára is negatív hatással van, már rövid távon.
Pedig simán mosolyoghatnál tovább "semleges" nézőként. Az első pillanattól fogva azt vártam, hogy beperli, mert amit tettek az jogellenes volt! Nem szabadíthattak volna fel forrást.
Ismered az egész történetet, vagy csak butaságokat írsz. Amikor felszabadították már lehetett sejteni, hogy perelni fogják. Inkább azt lehet sejteni, hogy kinek az "ügynöke" vagy, "semleges provokátor"!
Akkor 3 eze milliard,ma atszamitva 30 ezer milliard,na ennyit loptak csak a szokitessel.es az valahol ott van svajcban stb es mi van a tobbivel eus penz stb.ki sem lehet szamolni 34 ev alatt volt vagy 1000 milliard dollar.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!