Álmodozzunk kicsit:) Gulyás a korm.infón MP barátja mellé áll és bevallja, hogy 0V adott ukászt VJ-nek az aláírásra. Na persze az álmok sorsa az ébredés: )
Akiket zavar
a pedofilsimogatókból áradó szenny, az ki is szűrheti a hozzászólásaikat. Ehhez
az adblock plus kiegészítőt kell telepítsem, majd a
Beállítások/speciális/egyéni szűrőlistához ezt felvenni:
portfolio.hu#?#div.comment:-abp-has(a.username:-abp-contains(PEDOFILSIMOGATO)) A PEDOFILSIMOGATO helyére beírod a pedofilsimogató
felhasználónevét, és meg se jelennek a rogánzombi saját erkölcsi világát
bemutató hozzászólásai.
Ezért nem kell rá válaszolni. Ha nem érdekel senkit, amit idehánynak, akkor majd szépen eltakarodnak. Ha meg ittmaradnak, akkor saját magukkal ellesznek. Így legalább nem kapják meg a hozzászólások száma után a pénzüket.
Igen, te ignorálod őket. Én is (én el se olvasom, amit írnak, mert nem érdekel). Szerintem jó lenne, ha mindenki így tenne, mert ezeknek a trolloknak a hozzszólása csak rombolja a társadalmat, közösségeket. Ezek a trollok csak egy nagy, gusztustalan fekély a társadalmon.
Ha Balog lemond, akkor annak szerintem nagy vízhangja lesz az egyháztagokon belül, mivel azt mondták egyházi tagok, hogy olyan még nem történt, hogy egy püspök lemond. Így ez a pedofidesz ügy olyanokhoz is eljut, akik még nem hallottak a fideszes pedofilsimogatókról.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!