Már fél órája azt olvasgatom, hogy kormány emberei veszegetik ki a milliós, milliárdos osztalékaikat. Nem értem, hogy a fidesz szavazók ilyenkor ezt hogy rendezik le magukba.
“Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg.”
Itt volt a beismerő vallomás, de nem indult eljárás...
Andika nem hülye, hiszen megszerezte az ország leggazdagabb pasiját :) LÖLÖLÖLÖLÖ sem az, hiszen ö az ország leggazdagabb pasija csak úgy néz ki, mintha az lenne Zuckenberg a hülye, hiszen nem ö Magyarország leggazdagabb pasija :)
Várkonyi Andreának tudtommal 3 diplomája is van közötte orvosi is,szóval annyira hülye azért nem lehet,habár itt a fórumon sem nyűgöztek le a 3 diplomások a teljesítményükkel :))))
De persze minden évben elhangzik ez a majd elválik szöveg. aztán amikor elválik hogy nem akkor jön az újabb majd elválik szöveg. Jó menekülő szöveg arra hogy eddig nem jött be a jóslat de majd jövő évre tuti befog jönni.
"Majd elválik ,hogyan vészeli át az EU a mostani válságot ,nem adok nekik sok esélyt." . Igen pár napja 1 évet se adtál nekik. Ezt halgatom én itt már vagy 8 éve a fórumon, de másoktól még korábban. Az EU-nak mostmár tényleg vége. Ezt halgatták a szüleim is az átkosban hogy a nyugat az összeomlás szélén van. Terészetesen sose omlott össze. Se a 2008-as válságkor, se a görög EUR válságkor, se a migrációs válságkor se a Brexitkor, se a covid válságkor. Pedig mindig megjósolták akkor is és valószinsítem te is minden évben hogy ennek az EU-nak mostmár tényleg csak éve1 hónapjai napjai vannak hátra. hogy a politikusokat elsöpri a népharag, előretörnek a Le Pen-ek AFD és a többi és a többi. Aztán nem hogy ez lett volna hanem a sokat szidott liberálisok meg zöldek léptek előre. Az EUr nem omlott össze az Únió is egyben van. Az AFD és társai visszaszorultak. Macron-t 5 éve alatt nem söpörte el a népharag hanem újra választották stb. . Ennek ellenére most se és majd jövőre se majd 5 évmúlva se fog ez megakadálozni benne hogy leírd az EU-nak max 1 éve van hátra. . Én meg most megjósolom hogy előbb fog Putyin és Orbán sírján vastagon ülni a por mint hogy az EU felbomlana, Oroszoroszág meg lehadja a nyugatot fejlettségben.
""Ez sajnos nem egy Bödőcs paródia, hanem valóban egy egyszerű gondolatvilágú gázszerelő beszél banktulajdonosként Magyarország második legnagyobb bankjának (a Budapest Bankot beszippantó MKB banknak) ünnepségén.
"Hiszen rengeteg munka létezik erre az évre, a kollégák éjjel-nappal dolgoztak és aratják le."
"Én nagyon köszönöm minden kollégámnak a munkáját, éves munkáját, hiszen éj-nappallá dolgozott mindenki."
"A tulajdonosoknak, kettő tulajdonosa van a bankgoldingnak."
"Ilyen még nem votl a banktörténelemben, hogy három jelentős bank össze tud olvadni".
Megköszönte a kormánynak, hogy ők is mindent elkövettek, hogy "jó irányban alakuljanak a dolgok".
Tóni egy zseni, ki kell, hogy mondjuk a bevándárlási kötvénnyel is mekkorát alkotott már, azért is kaphatna már valamit ANTI NEM LOP TÒNI sokáig bújkált, de most megint elövették a kalapból
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!