Tóni megmondta. Én megmondom, h aligha véletlenül választották ezt az intézkedést, már készülnek a sotime-féle kommunikációra... még a végén tényleg lesz huxit, igaz, nélkülem.
Ha jól sejtem, akkor te szoktál a sületlenségeiddel lebőgni, amelyek nemcsak a Holdról is látszanak szabad szemmel, hanem még a méretes arcod sem bírja eltakarni. :) Tudom, miről beszélek, és azt is tudom, h nincs új a rómaiak óta, sőt a görögök óta a társadalmi folyamatokat illetően. De a göbbelszi propaganda egyik fontos ismérve, hogy totális ellenőrzés alá von minden információ közlő felületet, nálunk pontosan ez folyik... És a nagy nyelvőröknek, akik nem tudnak két sort hibátlanul leírni, a tartalomról nem is beszélve, elmondom, hogy jelzős szerkezetben a magyarított írásmód elfogadott, csak a személy említése esetén kell(?) az eredeti módon leírni a gazember nevét.
Elhibázott Eu-s gazdaságpolitika? Nem egy gazdasági nagyhatalomról beszélünk? Szerinted az Eu-ban csupa szerencsétlen analfabéta van aki kettőig sem tud számolni? Szerintem nemhiába tartanak ott ahol. Tanulni kéne tőlük és nem bántani őket.
Félreértettél nem az EU kell ahhoz,hogy ne haljon éhen az ország,ha itt éhezés lenen az nem a nem befolyt EU-s támogatás miatt lenne az csak egy kis szegmens,hanem azért mert az elhibázott EU-s gazdaság politikai miatt összeroppan az EU pénzügyileg,a mostani szankciós politika egy ideig még tartható de hosszabb távon az EU gazdasági összeomlását fogja jelenteni,ami Magyarországot is súlyosan fogja érinteni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!