Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2021. 03. 29. 15:37
Előzmény: #35255  hajrámagyarok71
"Akkor nem volt ezzel problémád?" De volt, és van is, kb két tucatszor írtam már le ezen a fórumon is. 
Látom, egyből jön a terelés, amikor hirtelen kiderül, hogy amit erőltetsz mszp-s politikusok esetében, az pont ugyanúgy jelen van a fidesznél. Hát ez elég szánalmas....
Törölt felhasználó 2021. 03. 29. 15:35
Előzmény: #35255  hajrámagyarok71
Gyurcsány és gyurcsány és gyurcsány, döbbenet. Honnan veszed, hogy signal-nak nem volt vele problémája?
Neked viszont a droggal nincs problémád, hisz nem reagáltál rá és nem is nyilatkoztál róla, pedig ha végiggondolod milyen játszi könnyedséggel ment ez borkainak, akkor rájöhetnél, hogy itt bizony az alvilág nagyon közel van a politikához.
Ez sokkal jobban meghatározza az életem, mint a gender, meg melegtémák, ez mind nevetséges ahhoz képest, hogy így legalizálják az illegálisat.
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 15:33
Előzmény: #35254  Peterbond
Maximálisan egyetértünk. Így legalább a DK és az MSZP sem létezne már. De ez utópia, olyan nincs, hogy tisztességes politikus, mert vagy tisztességes valaki vagy politikus. De azért ne kerüljenek már vissza posztkommunisták a hatalomba, meg gender baromságokat hirdető egyének sem. A Jobbik meg szóra sem érdemes.
signal2
signal2 2021. 03. 29. 15:33
Előzmény: #35250  hajrámagyarok71
Egészen pontosan nemcsak örökbefogadni nem tudnak, de még összeházasodni sem, ennek következtében pedig minden oylan kedvezménytől is elesnek, aminek házasság az egyik feltétele. A munkahelyi és egyéb diszkriminációjuk ellen nemhogy nem tesz a kormány, hanem a médiáján keresztül még folyamatosan hergel is ellenük.
Ungár nyilatkozta, hogy meleg, igen. Ezen kívül: Sebián-Petrovszki László a Demokratikus Koalíció, Gáspár Zoltán az MSZP, Turgonyi Dániel a Momentum, Barabás Richárd pedig a Párbeszéd színeiben vállalja nyíltan melegségét.
Szájer nemhogy nem válalta, hanem el kellett játszania a keresztény, családos ember szerepét. Nem tudom nem képmutatásnak ítélni.
Tehát neked az a propaganda, hogy 12 évesen hallja a gyerek azt, hogy "leszbikus"? Ugye csak viccelsz...
Hallja a buzi szót is, főleg a sokat buzizóktól és nem a buziktól, meg az összes szitkoszót is, meg lát gyilkolászást is akár egy sima Tom&Jerry mesében. Inkább az a propaganda, hogy létező dolgokat elhallgatunk a gyerek elől. Mintha te is abban az örült feltételezből indulnál ki, hogy attól lesz valaki homoszesuális, hogy megtudja, hogy ilyen létezik, vagy hogy azt hallja, hogy ezt el kell fogadni.
Törölt felhasználó 2021. 03. 29. 15:28
Előzmény: #35251  hajrámagyarok71
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 15:26
Előzmény: #35252  signal2
Azt mikor volt bűn Magyarországon, ha a kormány hazudik? Gyurcsány saját maga ismerte be a saját kormányáról és saját magáról? Lemondott? Esze ágában sem volt lemondani? Akkor nem volt ezzel problémád? Most legalább fele annyi adót fizetsz és van normális család támogatási rendszer. Korábban mi volt? A rezsit befagyasztották, a BKV bérlet olcsóbb lett. Lehet, hogy lopnak ők is, de legalább neked is jobb lett.
Peterbond 2021. 03. 29. 15:24
Ez igaz pl nemeth Szilardra is aki pl delafrikai borzonlazadasos kepeket oszt meg mint Roszkei helyzet? Vagy Szijarto aki munkahelyi kepeket osztott meg mikozben a Szij Yachton nyaralt? Mert akkor egyetertunk hogy barki aki kepeket hireket hamisit az nem melto politikusnak. Felolem mind ilyen lemobdhatna. Csak tudnam maradna-e 2 tucat ember a Fidesz frakcio 133 bator emberebol. A kormanybol talan Varga maradna csak.
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 15:23
Előzmény: #35249  Törölt felhasználó
Most nem tudom milyen megnyilvánulásokra gondolsz Fekete-Győrrel kapcsolatban. Ezek szerint ő is buzi, vagy mi? Ki hunyott szemet a drog felett? A belga rendőrség? Vagy a Lackner félre drogra gondolsz? Ezt sem nagyon értem most.
signal2
signal2 2021. 03. 29. 15:22
Ezek alapján a kormányunknak többszáz oka van lemondani úgy en bloc. Folyamatosan, kikerülhetetlenül és nyíltan a pofámba hazudnak. Videókkal, nyilatkozatokkal, nemzeti konzultációkkal. Emiatt nekem nem jutott eszembe, hogy lomondassam a kormányt.
És emellett fenntartom, hogy míg a kormány ezt aljas szándékkal és hatalmával visszaélve teszi, addig Korózs, Bangóné és Stummer szimplán hülye és szenzációhajhász.
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 15:11
Előzmény: #35248  signal2
Szerintem, ha valaki hazudik és politikai haszonszerzés céljából hamis videókat, fényképeket gyárt vagy olyan baromságot állt, hogy Orbán alagutat épít magának az több annál, hogy joga van hülyének lenni.
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 15:08
Előzmény: #35246  signal2
Egészen pontosan hogyan szól az a törvény, amiben szabályba foglalja a másodrendűséget? Azt érted ezalatt, hogy nem támogatja egynemű párok örökbefogadását? Szájert rejtőzködésre kényszerítették? Szerintem nem jellemző Magyarországon se a politikában, se a közéletben, se a civil életben, hogy valaki nyíltan vállalja a homoszexualitását. Ennek mi köze a Fideszhez? Politikusok között eddig összesen 2 ilyet tudok, Szetey még 2010 előtt valamikor és talán az Ungár Péter, bár azt én nem hallottam, hogy ezt nyilván felvállalta volna. Az hogy óvodákban / iskolákban nem engedik az LMBTQI érzékenyítést már ne is haragudj, de 4 gyerekes családapaként maximálisan egyet tudok érteni. Biztos óriási balhét csinálnék, ha a "Meseország mindenkié" című remekműből olvasnának a gyerekeimnek mesét. Felnőttként nyilván mindenki azt csinál, amit akar, de ne csináljunk már ennek propagandát a gyerekek körében. Egy kolléganőm kislánya 12 éves. Megkérdezte az anyjától, hogy "én leszbikus vagyok, mert utálom a fiúkat?" Ez a probléma, hogy ilyesmi felmerül egy gyerekben. A mi gyerekkorunkban azt sem tudtuk, hogy mit jelent az a szó, hogy leszbikus. Sajnos ebből is látszik, hogy az LMBTQI (és még mennyi betűvel fog kiegészülni vajon:) ) propaganda már most is működik, pedig Magyarországon ebben még nagyon az elején járunk.
Törölt felhasználó 2021. 03. 29. 14:59
Előzmény: #35245  hajrámagyarok71
Szájer fel merte vállalni nyíltan a melegségét vagy nem?
Kövér nyilatkozatai, hogy ki az igazi magyar, Fekete Győrrel kapcsolat megnyilvánulások mind-mind kirekesztőek és alkalmasak arra, hogy gyűlöleget ébresszenek emberekben. Czeizel Endre már nem tudja elmagyarázni, hogy hogy is van ez.
Majd reagálj a drog feletti szemethunyásra is, az bizony már köztörvényes bűncselekmény.
Nem vagyok drogpárti, ne is legalizálják, de ilyen képmutató emberekkel ez még rosszabb, mert így tényleg azt hiszem, hogy itt bizony a drogterjesztők a legmagasabb politikai pozíciók közelébe kell hogy legyenek, ha ez így megy.
signal2
signal2 2021. 03. 29. 14:55
Előzmény: #35247  hajrámagyarok71
"Én a következő emberek tevékenységéről kérdeztem a véleményeteket, Lackner, Bangóné, Stummer. Korozs."
Ezek közül egyedül Lackner esetében várom, hogy takarodjon el. Miért nincs még letartóztatva?
A másik háromnak pedig joga van hülyének lenni, mert kb erről van szó.
Egyébként te nem csak ezekről kérdezted a véleményeket, hanem tettél egy általános kijelentést, miszerint a "ballib" oldalon elmaradnak a lemondások. Nem maradnak el.
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 14:50
Előzmény: #35243  signal2
Én a következő emberek tevékenységéről kérdeztem a véleményeteket, Lackner, Bangóné, Stummer. Korozs. Értem a felsorolásodat, hogy kiket nem szeretnél a Parlamentben látni és talán még egyet is tudnék érteni vele, de hogyan tudsz úgy szavazni, hogy a DK és MSZP ne legyen ott. Mégsem lesz közös lista és közös jelöltek? És akik helyettük jönnének azok jobbak szerinted? A Párbeszéd és az LMP 0 százalékos párt, a Momentum egy vicc, az identitását elvesztő Jobbikról meg nem is beszéljünk, akit ráadásul egy olyan ember vezet, hogy egy kocsmában is pofán vágnák, ha ilyen stílusban beszélne. Nekem is voltak próbálkozásaim 1998 és 2018 között, hogy majd jöjjön más, de sajnos bebizonyosodott, hogy sajnos nincs más, így marad a két oldal akik közül választani lehet és bizony az egyiken ott van a DK és MSZP is.
signal2
signal2 2021. 03. 29. 14:45
Előzmény: #35245  hajrámagyarok71
PL. jogszabályba foglalja a másodrendűségüket, a többszáz fős médiájában hergelő cikkeket írat, rejtőzködésre kényszeríti saját homoszexuális párttagjait, könyveket próbál betiltatni/ nevelési intézményekből kitiltatni, megtűri az olyan tévinformációkat, hogy pl. a homoszexualitás gyógyítható betegség, sőt ezt engedi a közmédiában sugározni. Soroljam még?
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 14:37
Előzmény: #35240  Törölt felhasználó
Mivel szít gyűlöletet? Talán 2010 óta be van tiltva a pride? Vagy bármilyen melegjogi szervezetet megszüntettek?
Dehogynincs
Dehogynincs 2021. 03. 29. 14:36
Előzmény: #35242  hajrámagyarok71

Én arra nem bíznék komolyabb közfeladatot,, aki a családját nem tudja rendben tartani.
Egy fideszes képviselő helyében pedig ódzkodnék minden olyan pártlistáról, ahol a buzigyanús második helyre kerülnék.
signal2
signal2 2021. 03. 29. 14:33
Előzmény: #35233  hajrámagyarok71
"A ballib oldalról miért nem tűnnek el a közéletből emberek." 
https://www.youtube.com/watch?v=OBorbdTsO-I
https://magyarnarancs.hu/belpol/lemondott-egy-erzsebetvarosi-dk-s-miutan-a-rendorseg-kiszallt-az-onkormanyzathoz-134092
https://index.hu/belfold/2020/12/12/megszolalt_a_csempeszettel_vadolt_expolitikus/
,
Szelektív tájákozottságot figyelemre méltó!
.
Mint egyébként a példákból is látszik, a fidesz/mszp/dk hármast kell eltakarítani a közéletből, ezért én úgy fogok szavazni, hoyg ezek közül minél kevesebben, a többi pártól minél többen jussanak lehetőséghez.
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 14:28
Előzmény: #35235  Dehogynincs
Attól jó vagy rossza alkotmánybíró valaki, mert a férje szexorgiákra jár? Vagy azért írod ezt, mert ezzel zsarolható lenne? Nem gondolom, hogy zsarolható lett volna olyan dologgal, ami eddig is nyílt titok volt.
signal2
signal2 2021. 03. 29. 14:26
Előzmény: #35238  krida
Itthon melyik iskolában, melyik életkorban és mit hallanak a gyerekek, amelyek alapján transzneműekké válhatnak?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek