Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2021. 03. 15. 00:42
Előzmény: #33537  Törölt felhasználó
1. Nem adóztatták meg őket? Gyurcsánn után Bajnai emelte 18%-ról 19%-ra a a legalacsonyabb adókulcsot, Ez most nem nyert.
2. Pontosan milyen igazságosabb és demokratikusabb rendszerre gondolsz, konkrétan Neked mi lesz jobb szerinted?
3. Ez eddig 3 poilitikus, ez eddig tök jó, de én pártonként 3-ra gondoltam, és ez még mindig nem túl sok szerintem :) 
Törölt felhasználó 2021. 03. 15. 00:40
Előzmény: #33533  Törölt felhasználó
Egyébként sikerül nickeket gyártanotok ugye, csak meg kell nézni a regisztrációtok dátumát és lehet tudni, hogy honnan bújtatok elő !
Törölt felhasználó 2021. 03. 15. 00:33
Előzmény: #33534  Törölt felhasználó
irok par nevet (ha nem is sokat), akit szivesen latnek a Kormanyban vagy a vezetesben : Dobrev Klara, Palinkas Jozsef (akar min. elnoknek is), Vadai Agnes, Mesterhazy Attila, Karacsony Gergely, Jakab Peter, Rona Peter, Kalman Olga, Kovacs Istvan (Koko), Karpat Z. Daniel, Pokorni Zoltan, Hadhazy Akos, Bokros Lajos, Lovasz Laszlo, Horvath Andras (NAV), Halacsy Peter (vagy masik Prezi alapito), Charles Simonyi, Fekete Gyor Andras
Ez 18.
Esetleg : Mirkocki Adam
Marky Zay-t sajnos nem ismerem elegge
Törölt felhasználó 2021. 03. 15. 00:33
Előzmény: #33521  Törölt felhasználó
Az első kérdésedre a válasz, mindazok akik minimálbérből élnek Magyarországon, mert nem adóztatták meg őket, nem egy adókulcs volt.
A második kérdésedre ugyanez a válasz.
3.2022-ben  ha kormányváltás lesz reményeim szerint sikerül eltörölni a FIDESZ alaptörvényét első körben és ez mindenkinek jobb lesz, igazságosabb, demokratikusabb rendszer lesz.
4.Márky-Zay, Karácsony, Szél.
Te viszont nem tudsz felsorolni 3 nem korrupt Fideszes politikust az biztos !
Törölt felhasználó 2021. 03. 15. 00:28
Előzmény: #33535  Törölt felhasználó
már ne is is haragudj a "rohadt fidenszbérenc" vagyok mellett volt másik jelző is, nem? de nincs problémám a kritikákkal, a válasz a kérdésemre nem sürgős, ha nem jön, akkor nem jön., de várom
Törölt felhasználó 2021. 03. 15. 00:19
Előzmény: #33533  Törölt felhasználó
"egy rohadt "fideszbérenc" vagyok"- ezt egyenlőre csak te írogatod magadról, úgyhogy neked kell eldönteni, h az vagy-e? A kérdéseid egyszerűek, de csak úgy, mint a "becsapósak", majd vmi mazochista válaszol, ha akar:)Na, jó éjt.
Törölt felhasználó 2021. 03. 15. 00:09
Előzmény: #33527  Törölt felhasználó
Kapzsilaci!
4 kérdésre írj kb, 4 konkrét választ. A 4. kérdésre 4 ember írtál a 18 helyett, ki a másik 14?
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:53
Előzmény: #33531  Törölt felhasználó
Itt ezt nyilván sosem fogjuk megbeszélni, de milyen próbálkozásra gondoltál? Hogy egy jobboldali , vagy fogalmazzunk nyíltabban egy rohadt "fideszbérenc" vagyok, mert feltettem 4 egyszerű kérdést, amire nem nagyon fogok választ kapni???
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:47
Előzmény: #33528  euler
Hidd el nem sokat olvasom ezt a fórumot, már csak  a címe miatt sem (ha már fórumakat nézek, azok inkább gazdasági témájúak) , milyen lehet egy ilyen nevű fórum színvonala is. Egyelőre nem Amerikában vagyunk, miért kéne  "fideszsbérencnem" vagy "büdöskomcsinak" lennem? :)
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:43
Előzmény: #33526  Törölt felhasználó
de, egyértelmű voltál, írtam is h ügyes próbálkozás. Gratulálok is, mert minőségi változás az eddig ide exportált trollok után. Sajna az irány nem más, de könnyen átlátható;)
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:42
Előzmény: #33527  Törölt felhasználó
Kapzsilaci Szia!
Köszönöm, hogy írtál, de arra gondoltam, hogy ezen topik színvonalánál képes valaki értelmesebb  és konkrtétabb dolgokat is is írni, mint hogy "Dobrev Klára mindenkinek segít", meg hasonlók :)
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:38
Előzmény: #33525  larams
1000x egy kontollált hatalom (ellenzék, sok párt, egymást is ellenőrzik) mint még egy maffia 2/3-ad. Lelked rajta, ha szereted kifosztani magad:) 1000 azaz EZER MILLIÁRD felett jár a TAO támogatás, ez mehetett volna iskolákra, kórházakra, felszerelésre, de nem, focira ment, kézilabdára, meg hogy Katinka tudjon hol úszkálni. Láttad te a vizes vb-re épített betondarabot a Dunán? 3milliárdba került, utána elbontották.Köszi, ez nem kell.
euler
euler 2021. 03. 14. 23:34
Előzmény: #33523  Törölt felhasználó
Ne vedd zokon, de van egy ilyen szokásom, hogy élő embereket képzelek a nickek mögé. 
S mivel politikai topikban vagyunk, itt nem lényegtelen az ezirányú elhelyezkedés a "palettán". 
Ez nekem rólad már a kérdéseid alapján átjött, az enyémet meg ismerheted (gondolom nem a holdról cseppentél most ide, és látom a ravasz indítást is :), úgy hogy egyelőre tőlem ne várj reakciót. De mindig van ráérő, vitára kész fórumozó, ne csüggedj emiatt!
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:33
mondok parat :
1. - regebben konnyebb volt a feldoktatasba bekerulni, mert nem kellett hozza kozepfoku nyelvvizsga
- regebben konnyebb (olcsobb) volt ingatlanhoz jutni vagy berelni mert nem osztogattak a milliokat a gyermek utan. az autora ugyanez vonatkozik
- most a magyarorszagi Korona virus oltasert a magyaroknak pl. ukrajnai magyarokkal is meg kell harcolniuk, ami tragikus. egy ellenzeki kormanynal nem lenne igy.
- regebben nem 100-an laktak 1-1 lakasban az ukran hatar kozeleben
stb.
2.a szegenyebbeknek jobb volt, mert adott esetben ki tudtak torni. most ez nehezebb
3.egy uj kormany remelhetoleg visszacsinalna a fentieket
4. sorrendben : Dobrev (mert mar jomodu (tehat nem celja a lopas) es ertelmes), Jakab (mert a szegenyebbekhez szol), Fekete Gyor, (mert kemenynek tunik), Karacsony
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:32
Előzmény: #33524  Törölt felhasználó
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű, de csak a 4 kérdésemre vártam egyértelmű választ. Értékelem (de tényleg), hogy vetted a fáradságot, hogy ilyen hosszan írtál, de egyik kérdésemre sem írtál választ, ezért ezt továbbra is várom :)
larams 2021. 03. 14. 23:31
Előzmény: #33524  Törölt felhasználó
1000 OV mint 1 GYF(né)
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:25
Ügyes próbálkozás:) Mint a boxban: ráerőlteted a saját stílusod az ellenfélre, majd saját pályán legyőzöd. Úgyhogy én az irányított kérdéseidet figyelmen kívül hagyom, mert egyébként is teljesen más a megközelítésem: 2010-ben 3 okból szavaztam a Fideszre (előtte se, utána se):1, rendbe teszik az eü-t. 2, oktatást. 2, hosszú távon fenntarthatóvá teszik a nyugdíjrendszert. Eredmény: EÜ totál lerohadt, oktatás színvonala béka hátsó fele alatt, nyugdíjrendszer hosszú távon továbbra is fenntarthatatlan. Azért fogok az ellenzékre szavazni, mert azt látom, hogy a Fidesz ezeket lex@rta, tőlük nem várható változás, ez biztos. Amennyiben nyer az ellenzék, kapnak 1 lehetőséget. Az már csak hab a tortán, hogy az állami bevételek elosztását abszolút elhibázottnak tartom: stadionépítés, eredménytelen, botlábú focisták agyon dotálása, piacon versenyképtelen vállalkozók kitömése,- most elhiszi vki, hogy a gázszereléshez sem értő lölö 2010-ben csődbe ment, majd hirtelen agyat cserélt és megtáltosodott? Szóval: közfeladatok leszarása, korrupció, maffiaállam csúcsra járatása.Én inkább arra lennék kíváncsi, ki miért szeretné orbit további 4 évre a várban látni?:)
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 23:16
Előzmény: #33522  euler
Köszönöm a gyors reakciót :)
Nem nagyon értem, miért kellene elhelyezned bárhova, ha csak kérdéseket teszek fel akkor is kell valahova tartoznom? Én csak a válaszaimra várok választ nem akarom elhelyezni magam sehova :) Nem értelek, nem azt szeretném, hogy bárki anyázzon, csak értelmes válaszokat szeretnék.
euler
euler 2021. 03. 14. 23:02
Javasolnám, hogy akár bemutatkozásként is, először kifejtenél a négy feldobott témád közül legalább egyet.
(Jó közelítéssel e nélkül is el tudlak helyezni a palettán, azt hiszem, de hátha hajlandó leszel rá. :)
Törölt felhasználó 2021. 03. 14. 22:43
Sziasztok!
Nem akarok semmilyen téren állást foglalni csak néhány kérdést feltenni, ami nagyon foglalkoztat, bárkitől szívesen  veszem a választ, nem szegezem konkrétan senkinek:
 -  melyik volt az az intézkedés, amit eltörölt a mostani kormány és tök jó volt bármelyik társadalmi rétegnek
-  melyik az a társadalmi réteg, amelyiknek a korábbi balliberális kormányok alatt jobb volt, mint a mostani kormányzat alatt
- a 2022-es kormányváltásnál mely intézkedésektől lesz jobb bárkinek Magyarországon?
-  írjatok kérlek 3-3 valamirevaló ellenzéki politikust (6*3) aki véleményetek szerint alkalmas az ország vezetésére
Bízom benne, hogy ezekkel a kérdésekkel túl tudunk lépni azokon a témákon hogy O1G, Soros, Gyurcsány, Mészáros Lőrinc, yacht, koko, Lackner Csaba, ügynökök és hasonló dolgok, amivel kell ugyan foglalkozni, de nem gondolom, hogy ez alapján kellene választani jövőre.
Bízom benne, hogy olyan reakciók jönnek, amikre van értelme válaszolni és nem csak annyi, hogy "fideszbérenc" vagy "rohadtkomcsi" :)
Előre is köszönöm!

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek