Vazsinál ki is tiltottak azzal az indokkal, hogy fenyegetem. De mielőtt kitiltanának, jelezném a modiknak, hogy csak beszélgetésre hívom egy fórumtársamat, ez még tudtommal nem tilos. Az meg, hogy mi lesz ebből a beszélgetésből vagy mi fog történni, ahhoz meg a portfolionak semmi köze nincs. De ha kitiltanak, túlélem, user01 úgyis kap egy kis pihenőt :)
rockmaster ma, 09:37Előzmény: #33128 sotime#33129Szerelmes vagy bele? Senki se foglalkozik vele annyit, mint Te :))))).. . sotime ma, 11:07Előzmény: #33129 rockmaster#33143Értem,aki Gyurcsányozik az Gyurcsányba szerelmes aki meg Orbánozik az Orbánba szerelmes,ha ez így van szerintetek,akkor elég sokan vagytok itt szerelmesek Orbánba :))))Szerintem,inkább Szájernél próbálkozzatok :))) . .
Ma délután 17:00-kor Budapesten a Kossuth téri szoborcsoportnál várlak, fekete kabát NY kék színű baseball sapka lesz rajtam. 1,95 magas vagyok, meg fogsz ismerni. Ott mondd a szemembe, hogy fidesz kollaboráns vagyok, beszéljük ezt meg F2F, ne a fotelben legyen nagy a szád. Meglátjuk eljössz-e, 17:30-ig várok. Remélem nem leszel olyan gyáva, mint a vazsigyerek vagy a Bayer Zsóti mert mindegyiknek csak a szája volt nagy, utóbbi feljelentéssel is megfenyegetett de ahhoz is gyáva volt. Szóval ma 17:00 óra, Kossuth téri szoborcsoport.
Mindig az aktuális vezetővel kell foglalkozni. Ilyen hülyeséget, hogy egy bukott emberrel életben tartani egy rendszert nem is hallottam. Ha orbánt le is váltják, nyilván ott marad még a háttérben és agyal ő is, jót fog neki tenni egy kis pihi.
Újabb néhány tízezer, hátrányos helyzetű térségben élő
vállalkozó kellett első kézből megtapasztalja azt, hogy a fideszamaffia tolvajlásának
nincs határa, mindent ellopnak. 2022-ben a magyar emberek felszámolhatják a fideszmaffiát,
ezért mindent meg kell tenni. A fideszmaffiózóknak sitten a helyük!
Én ezt kikérem magamnak, soha nem szavaztam a fideszre és nem is fogok. A DK-ra fogok szavazni. De van egy ajánlatom neked: találkozzunk és mondd ezt a szemembe ha mered. Ezt mondtam vazsinak is és nyuszi volt, nem mert találkozni csak a fotelból volt nagy a szája.
Belesétáltál a csapdába.... pont erre a válaszra számítottam :) A topik címe alapján Ocsmány takarodójával foglalkozunk, ha nem vetted volna észre :) Nem, nem csak Ocsmányról írok én se, hanem mindenről, ami a Yacht párt ténykedéséről szól, így ez nem igaz, hogy csak ő lenne a téma, tévedsz!
Értem,aki Gyurcsányozik az Gyurcsányba szerelmes aki meg Orbánozik az Orbánba szerelmes,ha ez így van szerintetek,akkor elég sokan vagytok itt szerelmesek Orbánba :))))Szerintem,inkább Szájernél próbálkozzatok :)))
Ezért nem kifizetődő parlamenti képviselőnek lenni a NER rendszerében. Én tuti nem venném fel a tiszteletdíjat ha képviselő lennék de Körvért és a posztkomcsi bandáját elküldeném minden nap az anyjába a parlamentben - meg azon kívül is -, aztán büntetgessen, nyugodtan levonhatja a fizumból, abból a 0 ft-ból amit felvennék, a komcsi parasztja. Amúgy Tordai úgyis összekalapozza a párthívektől a 8 misit, így szokták megoldani a bünti kérdést.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!