mindenhol az van az a gáz ez roszabb mint kovid mert ott 1 honap után fordult -a tőzsdék itt most évtizedekig háboruk lesznek pattannak ki mint a zivatarok-hol it hol ott
Sampikám! A stílusod árulkodó,de ebbe most ne menjünk bele.Köszönöm az aggódásodat,de szerintem amibe nem látsz bele,arról ne formálj véleményt😉 Az eddigi írásaim tènyeket közöltek,és nem személyeskedtem.
Jaja elmult 2 napban aktívabb voltam a szokasosnál, barcsak a pappedba lennel ennyire jo megfigyelo, akkor nem a rudi csokis oldalan lennel 7 eve 😂 Akkor itt en is kerdeznek egyet toled, milyen a rudi vegen lenni 7 eve? Egyebkent felesleges valaszolnom a fikciodra , vizualis elmenyeidre, arra vannak nagyon jo nyari taborok . Erdo - tabortuz, korbe ultok,aztan atrakjatok magatokat egy masik dimenzioba , ugy ahogy a pappedba . Hiaba nem valtozol , csak a szemelyeskedes megy, pedig tegnap meg egy pillanatra azt hittem hogy megvaltoztal es nem mesz at szemelyeskedesbe, van ami orok nalad. A szemelyeskedes az egyik, meg hogy 7 eve a rudi masik vegen vagy a pappedba. Na szia komusom😂
A tulajdonosi hányadokra vonatkozó kérdésemre továbbra sem válaszoltál ,de nem szeretnék erről tovább vitatkozni. Eddig 1-2-3 hetente írtál,most meg 0-24-ben itt pörögsz… Változnak a szokások😂
Hát baszki kinek mikor van a reggel , vagy esetleg az este . Utobbi hetek forgalmat hagyjuk mar , megvagytok aldva ezzel a valaki megvette maszlaggal. Emberunk jol levezette a homokozodba tegnap ezt a reszet. Nem tudom mi az eletszeru es mi nem a csoda pappedba, de azt tudom ,hogy ez megint csak fikcio, feltetelezes, egy belso hang tudod ami jobb iranyba billenti benned azt amit mar reg fel kellett volna ismerned, mert nem mai gyerek vagy es nem most ultel be a papirba., ezzel szemben meg vannak a 7 eves makacs tenyek! De te dontesed!!! Felolem az eletedet is betolhatod ,nekem aztan teljesen mindegy ki menyivel es meddig van benne, nekem se tobb se kevesebb!!! Az hogy otletelunk kicsit vitatkozunk vert szivunk, joolvan ez igy,de en nem annak drukkolok hogy cumiz vagy cumizzatok, nyerjetek , kva sokat, en is akarok rajta 😃 csak 7 ev utan meg barmibe is kapaszkodni , passz…
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.