Kivételesen jogos a pont. Balazs Csaba egyszer mar ezt eljatszotta est media idokben. Na az lenne hab a tortan ha a delta 7 ev suttyosag utan azt lenyomna. Na arra tenyleg szavak nem lennenek XD
Mekkora ötlet.Ezzel kb kipicsáznák az összes részvényest.Árfolyam meg 500ft lenne.Nutexben is ezt csinálták 2011-ben.9ft volt az árfolyam és 900 tt lett felszorzás után.1hónap után meg 50 forinton ment a kereskedés.Azért hülyeségeket ne írogass már.!
Az is csak egy opcio, egy lehetne ,egy nem lenne rossz,de nem törvényszeru, opciobol lenne sok, mindig mindenhol az eletbe , csak ez nem kivansagmusor. Egyebkent meg ha mar annyira fizetni “akarsz” vele , ki fizessen a pakkjaval ? Mert nem egy kezben van a 280 m pappe.
osztani már nemigen lehet, így össze kellene vonni őket. Rögtön 7,8ft lenne a névérték, 10szeres összevonásnál, és 38millió papír kb. A többit a piac árazza, mint splitnél lenni szokott. Volt már ilyen a papír törénetében. Igaz, az ellenkezője is.
Miért törvényszerű hogy valamit kezdeni kell a részvényekkel? Azzal tudnának igazán nagyot nyerni, ahhoz túl sok h semmit ne kezdjenek vele, ebben lenne az igazi nagy lehetőség nekik, ha már van ennyi, mert ez miatt nem tud emelkedni, azért mert nem kezdtek vele 7 éve semmit
Nyereg, te állandóan ezt kérdezed. 🙂 Basszus mire lenne magasabb az árfolyam a jó Isten áldjon meg? Abba a papírba rohadt nagy akvi kell hogy reálisan magasabb legyen az árfolyam. Sc 400 m db!! A semmire hova lenne nagyob?? Hova és miért kellenne hogy most nagyobb lenne ? Ha így marad a felállás akkor a köv 5 évben ha sikeresen viszik a deltat akkor a delta értéke növekedni fog ezáltal az arfolyam is. De pont ennyi, ha nem tesznek be”vagyont”. Miért törvényszerű hogy valamit kezdeni kell a részvényekkel? Miért kellenne ? Vagy ez valami kőbe vésett dolog hogy márpedig a részvénnyel kell valamit kezdeni? Ne már. Ezek és a hasonló mondatokba kapaszkodtatokn7 évig , egyelőre feleslegesen. Tényleg barátsággal mondom írom hogy kérdéseid kezdő tőzsdésre vall, pedig többször írtad hogy több évtizede játszol .
hasonló kérdés h miért nem kell nekik a magasabb árfolyam? miközben olyan pitánerek, hogy tyű, de a magasabb árfolyam az nem kell....meg előbb útóbb valamit kéne kezdeni ezzel a rengeteg részvénnyel, furcsa h eddig még semmi nem történt velük 7 év alatt, se az árfolyammal felfelé
Látszik mennyire vannak tele tervekkel. Az eddigi tervek ahogy a néző látja , 101 -383 m db papir ,180-50 forint 7 év alatt.XD Viszont a kérdésed foglalkoztat engem is , nem sok kérdés maradt szvsz mert az idő mindent megválaszolt, nem 7 hónapról , 7 évről beszélünk! A világ összes dolgát megtudták volna már csinálni , ehelyett van 1-2 garázs cég és 49 forintál beszélgetünk . De az az egy kérdés (ed)érdekes még.
Akkor ha jól értelmezem a mostani írásod és a multkorit, te szerinted ez nem neres pappee? De azert a neresek beultek hivatalosan is a papirba tagok stb es reszvenyben is duskalnak , plusz nerhez kotheto emberek atjarohaza volt hosszu evekig. Gondolom unatkoztak?! Meg ha balos lenne a pappe , oke , reszvenyt vesznek ok, de nagy tulajok , ilyen olyan tagok? Vagy akkor vegulis a ket oldal csak egy? Melyik neres papirba latsz balos embereket elhelyezve? Mert itt van 1-2 neres. Valahol vmi csuszik .
Hát maradjunk annyiban hogy egyik legkártèkonyabb volt a szekta 4-5 éven keresztül ha már a “forumra ne adjunk vagy adjunk kereskedelemrol van szo” De egyetertek veled ne forumot olvasgatva kereskedjenek mert sokan azt szívják évek óta.
Nagyon aktív lettél mostanában, még éjszaka is koptatod a billentyűzetet. Engem nem zavar, de remélem, itt a többség nem fórumkommentek alapján kereskedik.
A NER-es papírok esnek, mint a kő a csúcsaikhoz képest, ez a trágyadomb viszont folyamatosan itt mozog 50 környékén, még a háborúban is. Azt a 2–3 napos meghúzást leszámítva itt mozog 50 környékén évek óta.Amint elindul,ütik is vissza. Ezt most szerintem nem látod jól, de majd kiderül.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.