igazad van, ugyanakkor meg érthetetlen az egész valahol, hogy miért pont ez csinálta ezt, miközben minden adott lett volna, akár egy 300-hoz is és helyette...
Ha lesz idő szánj rá 30 percet és nézd meg a pappékat ,19 - ben melyik mennyibe pergett, és most. Kijózanító lesz a végeredmény amikor csak egy , azaz egy pappe van ami erősen harmadolt. A legrosszabbak is max szinten vannak, de azért mindegyik ment 20-300% , 7 év alatt,nyilván ki ki mennyit. És itt jön még az amit Te is írsz. Ide már ilyeneket bemesélni hogy direkt- gyűjtés- vezércsere és társaik, hát nem tudom XD
miközben egy IT cégről beszélünk aminek alapból az elmúlt hét év nyertesének kellett volna lennie, ehelyett van az amit írtál, hogy hét éves távlatban nagyjából utolsó a szaros béten is, ima természetesen ment ma is....
Talán az egyetlen papir a béten a prémium és a stand katban ami 2019 óta nem volt képes árfolyamban tartósan emelkedni. De még visszakapaszkodni sem! Sőt 19 hez képest majdnem negyedelte az árfolyamot , és van ott tartva kisebb nagyobb kilengésekkel. 6-7 év alatt ilyet egy ,azaz egy papír se volt képes megoldani. És 7 év elteltével még mindig csel - megtévesztés - vezérlő csere , nagy akvik vannak a porondon. Ezek tények. Határozottan a bét szégyene ez a papír. 7 év nem 7 hónap!
nekem is ez a fő bajom, mindig hagyok pár 100k-t.... aztán veszegetem vissza..... Most, majd ha beindul akkor fogom venni, úgy döntöttem.... jobb lenne menne inkább fel, de speka.....
Az a vicc az egész delta storyba hogy lassan hetedik évben vannak, és a speka meghúzásokon kivül semmi de szó szerint semmi növekedés nem történt árfolyam ügyben. 7 év, árfolyam negyedelés mindenkori árfolyamhoz képest! Mondjuk a pappét meg 4 szerezték . És akkor dobáloznak ilyen szövegekkel hogy ez most nem az, ez most más! De a legszebb amikor a porondmester dobálózik azzal amikor spekával lehetett rajta keresni!!! És felsorolja mikor mettől meddig spekázták!! Nem spekával kellenne keresni azon a papiron már 7 év után !!!! A tényeket nem lehet megkérdőjelezni, és vitatni!!
Ok ez a véleményed legyen én nem haragszom! Szörnyű ez a delta Elmehetne 210 ig azt a lufit be lehetne szántani! De félek mint a nyomorúság öröké nyitva marad
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.