Talán az egyetlen papir a béten a prémium és a stand katban ami 2019 óta nem volt képes árfolyamban tartósan emelkedni. De még visszakapaszkodni sem! Sőt 19 hez képest majdnem negyedelte az árfolyamot , és van ott tartva kisebb nagyobb kilengésekkel. 6-7 év alatt ilyet egy ,azaz egy papír se volt képes megoldani. És 7 év elteltével még mindig csel - megtévesztés - vezérlő csere , nagy akvik vannak a porondon. Ezek tények. Határozottan a bét szégyene ez a papír. 7 év nem 7 hónap!
nekem is ez a fő bajom, mindig hagyok pár 100k-t.... aztán veszegetem vissza..... Most, majd ha beindul akkor fogom venni, úgy döntöttem.... jobb lenne menne inkább fel, de speka.....
Az a vicc az egész delta storyba hogy lassan hetedik évben vannak, és a speka meghúzásokon kivül semmi de szó szerint semmi növekedés nem történt árfolyam ügyben. 7 év, árfolyam negyedelés mindenkori árfolyamhoz képest! Mondjuk a pappét meg 4 szerezték . És akkor dobáloznak ilyen szövegekkel hogy ez most nem az, ez most más! De a legszebb amikor a porondmester dobálózik azzal amikor spekával lehetett rajta keresni!!! És felsorolja mikor mettől meddig spekázták!! Nem spekával kellenne keresni azon a papiron már 7 év után !!!! A tényeket nem lehet megkérdőjelezni, és vitatni!!
Ok ez a véleményed legyen én nem haragszom! Szörnyű ez a delta Elmehetne 210 ig azt a lufit be lehetne szántani! De félek mint a nyomorúság öröké nyitva marad
Ha van ember aki tényleg csak a "kártyaasztal"-t kívülről nézegeti és beszólogat, okoskodik az te vagy mint minden topic látogatója. Pénzed nincs hogy játsz de osztod az észt! Mi lenne ha eltolnád a rokkantkocsit és alakítanál egy "Pénzem nincs, de majd én megmondom" topikot és ott kiélhetnéd magad. Azért nem haragszunk rád mert még nem nőttél fel a pénzügyekhez, de inkább játék pénzzel meg demo appokkal próbálkozz. Kellemes Karácsonyt!
45-48-ra vártad 3hete is,majd 89-ig ment! 3 nap alatt -20%?Max ha valami nagy gebasz lenne a világban. Inkább készülj a karácsonyra,lebeszélés helyett.🤡🎄
Azt esetleg lehet tudni ,hogy amikor megküldték felfelé a pappét, akkor ez “ Most Nem Az , Ez Most Más“volt, akkor most hogy csurgósig ütik, durvábban mint eddig az évek alatt bámkor, ezt most hova lehet rakni?!
Most nézem mi megy itt meg a szektás templomosoknál.... Bocs, hogy rákérdezek, de hogy sikerült mindenkinek ebből a csodából ilyen szinten (100 000 db-ot) bevásárolni? És ezt most tényleg komolyan kérdezem, mivel egyszerűen nem tudom felfogni, hogy sikerült pont ezt a papírt kiválasztani.... Bár nem nagy a tétel az 5M, de már pont a bosszantó kategória. Amúgy meg csak a szokásos forgatókönyv megy le.... gyors meghúzás majd lecsorgás pár éve már ezt csinálják.... de mindenki saját maga eldönti, hogy részt szeretne-e, venni ebben a gusztustalan játékban.... Nekem elég volt a Deltából és többször már leírtam a véleményemet, hogy az egyik legkárosabb részvény a vezetőségével együtt a BÉT-en, pedig van még pár sz@r papír és vannak akik ennek a sz@rházi vezetőségnek hajráznak.... Kitartást nektek és több szerencsét 🤞
fiftififti
kedd, 18:19
Előzmény:
tmike
Persze, hát van ilyen 😃 Deltát is
írtam két hónapja hogy dobom 70- 75 körül, aztán sikerült jó adagot 82-
83 környékén eladni, na azt bőven nem nullában 😉 Aztán lassan visszaveszem már 50 alatt újra. :)))))
Rendesen felverdesték a templomosoknak, akarom mondani le, így ünnepekre, lassan a hetedik évben! Bár nem nagy gond mert ők maguk a legnagyobb ki/ be ugrálók, forintozók! Tisztelet a kevés kivételnek odaát!!! Most nem volt hosszú csorgás, most telibe csurgósba nyomta a Delta a befektetőit! Retek egy banda ez a Csontos és társai kör, ez tény.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.