Most láttam hogy valaki klónozni akart engem! köszönöm portfólió hogy törölték.
Törölt felhasználó2020. 04. 03. 14:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
A KARTONPACK Dobozipari Nyrt. ezúton bejelenti, hogy a Tőzsdei Egyéni Befektetők ÉrdekvédelmiSzövetsége felperes által, KARTONPACK Dobozipari Nyrt. alperes ellen társasági határozatfelülvizsgálata tárgyában indított peres eljárás 2020. március 25. napján jogerősen befejeződött aDebreceni Ítélőtábla per megszüntető végzésével – Gf.IV.30.078/2020/2. számú, 2020. március 25.napján kelt végzés -, azon indokolás alapján, miszerint a Tőzsdei Egyéni Befektetők ÉrdekvédelmiSzövetsége felperesnek nincs perbeli legitimációja, azaz perindításra nem jogosult a felperes.Budapest, 2020. április 3. napja." Tebész vélhetően itt is hasonló eredménnyel fog járrni.
Írom a menetét. Pénz műveletek, Kiutalás/átvezetés Beírod az összeget, bejelölöd, hogy mikor. Tovább a jóváhagyásra, és ott már írja is... Digipasson a 2 kell, majd beírod a kapott 6 jegyű kódot a digipassba, ami generál egy 8 jegyű számsort aminek a helyét látod is.. És jóvá hagyod.
Ha jól emlékszem az ANY már bejelentette az osztalékfizetést, és nem emlékszem, hogy a megfelelő javaslat visszavonásra került volna. Vagy igen, csak én maradtam le valamiről?
Már utaltam ki pénzt korábban kedves bátyám, tavaly amikor a wallisban volt az a nagy szárnyalás, csak nem emlékszem hogy a digipason a kód után melyik számot kell megnyomni:-))
Amennyiben számlájáról magyar forintot (HUF) szeretne kiutalni, ezt a WebBroker rendszerünk „Pénzműveletek / Utalás/Átvezetés” menüpontjában tudja megtenni.Devizában történő utalást csak ügyfélszolgálatunkon személyesen, vagy telefonon tud kezdeményezni. Az utaláshoz minden esetben szükség van a célszámla IBAN számlaszámára és a fogadó bank SWIFT kódjára is.A számlájáról kiutalni olyan számlára tud, amely kizárólag az Ön nevén van, és amelyről legalább egyszer érkezett már beutalás is.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.