"besz", a rövid távod alatt (hetek óta agitálsz) 7800-ról feljöttünk stabil 8400-ra! kb 7% plusz! a számok a tények, aki meg fórum alapján kereskedik az hülye, vagyis a hülyékre utazol? :)
Azt elfogadom, hogy akár 2-3 hónap is eltelhet, mire lényegesen változik az árfolyam a mostani szintekről, ahogy már volt is ilyen. Ennél fogva azt is elfogadom, hogy valaki elad és inkább máshová száll be, főleg, ha nagyobb pakkja van. De azért mert eladtál, még nem kell 10%-os vagy annál nagyobb zuhanást várni, és ezzel kapcsolatban hamis információkkal érvelni!
Sziasztok!
gratulálok mindenkinek aki ezidáig tartotta!
(én már 6000 Ft alatt kiszálltam.)
Nagyon sok sikert mindenkinek továbbra is, a cég vezetésnek meg gratuláció!
1 darabonként nem jött volna össze +2% 300 milliós forgalom mellett... a technikát meg itt félre lehet tenni, a funda a meghatározó! Erdélyben azért nem az önkorik üzemeltetik a fűtést, mert nincs pénzük a karbantartásra sem, így nagy a rendszeren a hőveszteség és ezzel párhuzamosan az anyagi veszteség. Az RFV rendbe teszi a csöveket, fűtőműveket és a hatékonyság növekedésével fog profitot elérni.
Melyik részét érezted sértőnek! Nem áll szándékomban személyes síkra terelni a dolgokat, egyszerűen csak nem tudom mire vélni, hogy olyan dolgokat írsz, amiknek semmi köze az aktuális helyzethez. (Az pedig nem titok, hogy venni szeretnél olcsóbban.)
Gondolom, nem a spekik fogják venni az RRV kötvényt és nem azért, hogy 2 hónap múlva eladják olcsóbban. Lehet esélyt latolgatni, hogy vajon mennyi az esélye, hogy egy megvett kötvény után lejáratkor a cég nem fog tudni fizetni annak rendje szerint!
Szerintem rosszul próbálsz párhuzamokat állítani, bár aki venni akar, az még akaratlanul is másképp érvel, nálad viszont ismerjük a szándékot. Szóval nem gondolom, hogy hülye lennél, csak néhányunkat nézheted annak.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....