aki abu dabi kötvényét meg vette úgy 5 éve és tavasszal véletlenül nem kapta volna meg
futhatot volna fühöz fához.
abu dabitól még a tőzsde is remeget.
az már tény , olvass rá a dologra.
tömören : az adja az anyagi fedezetet a projekthez.
Jaj, nehogy már az a pár darabot említsd, amit a bejelentés utáni felfüggesztés utáni 2 percben vettek!
8000 az a szint, amihez képes viszonyítani kell, nem a 8800!
Ja, azt el is felejtettem, hogy nem az RFV adta, tehát gyakorlatilag csak a valóságtól távol állót írtál.
Ami a kötvényprogramot illeti, az még a jövő, így valóságról nem lehet beszélni, de ott hogyan is képzeled a "tömést"?
románia
gazsaságilag a legfejlettebb álam eu-ban
a hitelváltság megse érintette, mindenki a szerződés szerint fizeti hiteleit.
Sőt a köztartózás még gondolatban sem merülhet fel.
vagy pont ez ellenkezője van ott?
hát ettől az aranytojást tojó tyúktól szabadul az önkormányzat. Sőt már majdnem láncreakció indult el.
már nem is egy .
De, elég messze áll. Ugyanis a nagy öntős napon még lehetett mondani, hogy kitömték a vevőket (bár ilyen darabszám mellett...), de azóta már emelkededett legalább 5%-ot és voltak elég forgalmas napok is. De te nyugodtan várhatod, hogy beszakad.
Te miről beszélsz? Az emelkedés során 8400-on forogtak a részvények pár percig. A felett csak 8600 környékén volt adás-vétel. Aki akarta, az most eladhatta a "beragadt" pakkját.
Tudod, egy ideje mondod, hogy lesz lejjebb és előbb-utóbb igazad is lesz. De ha az ember fél évig mondja és csak utána valósul meg, akkor az nem jöhet azzal, hogy előre megmondtam!
De tudod mit? Legyen neked igazad, hogy szebb legyen a napod!
sajna nem sikerült még,
mert nem vételi pozición vannak az indikátorok, hanem az eladásin.
van türelem hozzá, hogy odakerüljenek.
egy vicc jut eszembe:
RFV gazdasági igazgató:
-Jean , hogy áll a részvény piac?
-igazgató úr, magas áron vették a jó hírek hatására,
akit lehetett kitömtünk.
-rendben van Jean, most következnek a kötvényesek
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....