Ahogy várható volt csökkenő árbevétel Q1-ben: 8911 Mio HUF. Negyedéves profit 805 Mio HUF. EPS: 402 HUF Q1-ben. Osztalék még lehet kb. 1300 HUF/részvény, ha nem jön további armageddon.
Ezt vétek eladni! Korrekt menedzsment, talán az export is növekszik, habár nagy csodát ebben az évben nem várok. Még bővítettem is 18000 HUF-on. Azóta meg már 18500...
2023. július 17. (E-7. nap): A Budapesti Értéktőzsdén az osztalékra jogosító részvények
megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja. 2023. július 19. (E-5. nap): Az osztalék fizetéséhez kapcsolódó tulajdonosi megfeleltetés
fordulónapja. Osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa. Láttam,láttam, engem ez kavart meg, hogy 19 nap végén tulajdonsonak kell lenni, ezért nem értettem hogy 18-án miért esik.
"2023. július 19. (E-5. nap): Az osztalék fizetéséhez kapcsolódó tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. Osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa." Az idézet a linkből van. Most akkor már osztalék nélkül megy, vagy hogy van ez? https://bet.hu/newkibdata/128919953/zwk20230703er01h.pdf
Valaki mondja meg mi történt ezzel az amúgy mindig kiszámítható részvénnyel, ::: ígggyyy kezdődik az osztalékrallyra, vagy ... ( Nos lehet hogy számolnak a befektetők az osztalékhozammal, valamint ...)Az már más kérdés hogy az osztalékhozammal miért nem számoltak korábban
Zwack részvény