Sziasztok Zwackban oszti előtt 1500 db eladó harmad annyi vevő a könyvben, én jó papírnak tartom néha vettem is belőle, most nagyon bizonytalannak látom az új rendelet miatt, nincs elég vevő most. Mit láttok ebből? Lehet lemegy oszti előtt??
Nem megijedni kell!!!Bölcsen dönteni, mondjuk hogy lesz AZ idén épp hogy" felpörgeti" a forgalmat, igyekeznek bespájzolni belöle!!!( a szeszre értettem)
Jó estét!Mindenki AZ osztalékot firtatja, úgyan már!Tény hogy fontos!!!, de nekem AZ 1 rvre esö eredmény egy kicsit fontosabb, ;;;eredmény nélkül nincs MIT osztani!!!Szóval hogy mi hogy alakul majd meglátjuk!!!, hektikus piac , válságálló papír?!!!
A legutóbbi beszámoló szerint szépen megy a szekér, csak göröngyös lesz az út. Nem tudni melyik tényező kerekedik felül. A lendületben bízom! Az elmúlt időszakban azt figyeltem meg, hogy akkor tették inkább műsorra a cég reklámjait, amikor tolni kellett a szekeret. Mostanában egy blokkon belül néha kettő is látható. Volt már olyan advent, amikor egy szó sem esett a Zwackról, aztán mégis magas osztalékot fizetett. Igaz lehet, hogy "Jó bornak nem kell cégér!"? Emelkedés vagy esés? Esés vagy emelkedés? Mi a vélemény? Merre tartunk?
Zwack részvény