Per pillanat úgy gondolom, nagy része államkötvény lesz valószínűleg. A Zwack és az Állami Nyomda jó osztalékfizető papírok, de mi van, ha nem lesz osztalék egyszer? Volt rá példa. Az árfolyamon is szívás van rögtön, meg pénz sem jön, pedig az nekem a megélhetéshez kell majd már akkor. Az ingatlan nem rossz, csak sok vele a macera, közben rájöttem, hogy ahhoz nincs kedvem. :) Inkább kicsit kisebb hozam, de az tutira és gond nélkül. Itt tartok most.
Petikeee, te voltál, aki régebben arról kérdezett, hogy hol lenne érdemes az Opus-nyerőjét befektetni? Ingatlanokat kérdezted. Nos, ingatlan helyett viszont inkább megfontolnám a Zwackot. Itt nincs bérlő, viszont van árfolyamkockázat, ebből nem tudsz csak úgy kiugrani gebasz esetén, ha tényleg azt a nyerődet tennéd ide, amit Opusban írtál. . Gyűjteni is főleg úgy tudod, hogy beállsz egy szintre és várod, hogy az öledbe essen. (Felhúzni nem biztos, hogy szerencsés lenne, de benne van a pakliban, hogy fönnmaradna.) A COLOP által említett időszak valóban szerencsésebb a gyűjtögetésére.
Szerintem korrekt, profin szervezett. Érdekes h egy családi vállalkozás h nő ki nemzetközivé.Már érezni a nemzetközi szellemet a tulajdonosi szerkezet révén. Amúgy a szokásos itt szavazzák meg az osztalékot az éves beszámolót, az üzleti tervet ismertetik a fejlesztéseket.
Zwack részvény