Szerintem teljesen igazad van, részvényt nem hetekre veszünk. Az persze benne van, hogy a drágábban vettektől megszabadulunk, ha úgy látjuk. Szóval lehet kicsit keverni-kavarni. Az sem baj, h valaki eltesz mondjuk 10% nyerőt 1-2 hónap alatt, és megy máshová, mert nem tetszik neki a papír. Majd meglátjuk mi lesz.
Olyan 6800-6900 lehetséges a héten vagy jövő héten, a teljes utazási szektor agyon lett ütve és most minden emelkedik. Ha ilyen rövidtávú dolgokat keresel, akkor folyamatosan figyelned kell hogy alakul.
Nem vesszük kotekedesnek írj csak bátran. Én inkább spekuláns vagyok itt most ebben. Meg sok mindenben. Nem bírok a seggemen ülni. Sajnos ez hátrány is. Elég lett volna igazából OTP-t venni egy éve mondjuk full pozi, és csak mozi. De abba nincs izgalom. Szeretek aljakat vadászni, ez izgi. Persze bosszantó ha nem találom el. :) Szóval 7000-nél eldobnám simán, mert elég vacakul áll a szénája.
Új alj elképzelhető, mert aug. 1 óta kínlódik a részvény, és azóta sokak figyelmét felkeltette, akik stopllosként használják a korábbi aljat. 1104GBP-n képzelem ezt el, és onnan megállás nélkül fel a dupljára kb. 2000 fölé. Szerintem a jólértesültek már bevásároltak dec 11.-én. Kis volatilitás, hatalmas forgalom és zöld gyertya.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.