A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Egy barátom 5100-on jegyzett, az Erste-s brókere nagyon nyomta neki ezt a szart. De sajnos én is belenyúltam, igaz nagyrészt 4500 körül. Semmivel nem szívtam még ekkorát, mint ezzel a papírral. Viszont már tudok rá tanulópénzként tekinteni, ezért nem bánom. Ráadásul csak a portfólióm 1-2%-át érinti, a diverzifikációs leckét megtanultam korábban saját tapasztalat nélkül is.
Ha elindul akkor brutálisan erős emelkedése lehet... Érdemes figyelni,nem véletlen figyelem én is. Lesz benne potenciál. Azt nem értem kik jegyezték le 2017 juniusában 5000-ért? Belföldi Intézmények? A magánbefektetők azok az 5000-jegyzések már rég kistoppolták gondolom. Az Intézmények tartják az 5000-jegyzéseket?
Igen, akkor legyen igy. Sracok, nekem tenyleg mindegy, max egy papirt rosszul spekiztem, boven fedezi a tobbi papir. En hiszem, amit gondolok. Masnak nem ajanlom, valoban nem akar meg ugrani. Azt tudom hogy akinek lefele nincs, annak felfele sem lesz, vagy nem annyi, amennyit osszeszedhet itt. Ha elindul, nem lesz eladoi tetel, amit megtudjak venni. Ezert sem stoppolok
A Q1 jelentes: Majus 8. . A tulajdonosi szerkezet nem garancia semmire. Amennyire emlekszem, nem olvastunk nagy tulajdonosokban valtozasrol. Normalisan ekkora eses idejen (-66%), az intezmenyek eladnak ha tudnak es csokkentik a kitettseget. Ezt lehet ugy ertekelni, hogy tartjak es kivarnak. Lehet ugy, hogy senkinek nem kell, nincs semmilyen vevo, es nem tudjak eladni.
Ebben most maskeppen vagyok. Nem szandekozom stoppolni! Ez tripla vagy semmi. Nem latok kockazatot benne. Aprilis16 a kozgyules, akkor jon az uj vezer, aki valsag manager. Elo van keszitve a ceg. Kozgyules utan ala is tud irni, addig fuggoben a munkaja. Tulajdonosi szerkezet: https://postimg.cc/LgPP54Kk
Nemsokara jon majd a Q1 jelentes. 1)Azt mar tudjuk, hogy a 201Q4 jelentes pokolian rossz volt: -EBITDA lezuhant 11%--->5% -EPS profit lezuhant +0.30---> -1.00 vesztesegbe -Netto eredmeny plusz 3.3%---> minusz 6.1% -Arbevetel +4%, koltsegek +10% nottek -Adossagallomany nott, +41M EUR. -A ceg vagyonabol kivonjuk a banki tartozasat, akkor nem sok marad. Ezek a tenyek. . 2)Az kerdes, hogy ez a szupergyors romlas vajon megall-e ? Vagy ROMLIK TOVABB, de legalabb lassulo a ROMLAS? Netan gyorsulo a ROMLAS? . Egy biztosnak tunik: ilyen tempoju romlas mellett WABE legfeljebb meg 1 evig marad fizetokepes. A chartot egyebkent tenyleg lehet maskeppen is ertelmezni. Hathor kollegat meg nem kell felteni, jo trader es tudja hova tegyen stoplosst.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link