A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Szerintem azért a concorde nem piti ceg bizti jobban informáltak mind mi! Drága üzemanyag kevés fuvar nem veszik a papirt szóval én kivarok lehet hétfőn lesz majd 1700 1600 is
Tanácsadóként ott lesz folyamatosan. Mondjuk ha nekem azt mondaná a cég tulaja, ahol dolgozom, hogy ezt így meg így kell csinálni, nem hiszem, hogy ellent mondok. A stratégiai döntéseket ő fogja hozni, de pl. Nem szervezi a fuvarokat. Szerintem ez így helyes. Mindenki a helyén lesz. Viszont kell a személyes jelenléte a NER miatt. Én ide várom az Egon jármübizt. részét pl. De majd kiderül miért is került ő ide vissza.
https://www.facebook.com/ForbesMagyarorszag/videos/317128633137865 16:50-től a lényeg: WGy nem térne vissza az operatív vezetésbe. Tegyük mellé, hogy az új igazgatóság mindössze 3 fős, és nincs benne a jelenlegi CEO. Spekuláció: ez vajon azt jelenti, hogy hamarosan új CEO-t neveznek ki, és nem WGy lesz az?
elemzői húzás szetm, ha szar lesz a negyedéves, akkor majd mondja, hogy előre felhívta a figyelmet a növekvő kockázatokra, buy-ról neutralra tette, ha meg jó lesz a jelentés, akkor mondhatja, hogy 2150 volt a target, idővel átrakja neutralról buyra
Vajon a kisbefektetők pénztárcája miatti mélységes aggódás vezette a cd-t, hogy a gyors előtt kijöttek egy ilyen cikkel? Próbálnak megóvni a veszteségtől? Máskor meg azt akarják, hogy jó sok pénzt keressünk? . Gondolom igen, pénzt pakolni a kisember zsebébe, ez lehet a küldetésük...
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link