A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A Concorde várakozása szerint a Waberer's 4 millió eurós adózott eredményt érhet el idén, amelynek a cég több mint dupláját szállította az első félévben.
Már nagyon bánom, hogy 1850ft-on eladtam a 4000db-om....:-( Sőt a tavaly vett 680ft-ost amit 900ft körül adtam el azt hogy bánom..... Jó cég, szépen rendbetették. -1% -al kevesebb csak a növekedés úgy, hogy 44% kevesett kamion fut!!!Ha jól értelmezem.
Az se rossz ötlet, de azért ne igyunk előre a medve bőrére... mivel azért csak a BÉT-en vagyunk és itt sajnos bármi megtörténhet. De nagyon szép volt az elmúlt pár nap, csak így tovább :)
Kettő napja már éreztem, hogy eljuthatunk elég gyorsan az 1900-ra, szerencsére ez most bejött eddig :) Remélem, ilyen lendületesen megyünk jövő héten is tovább, este pedig várhatjuk az izgalmas jelentést egy jó hideg sör mellett :)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link