A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Jah...ilyet lehet? Ők emelik a célárat, ők mondták hogy pozitív meglepetés lehet, ők mondták hogy lehet pozitív a negyedév eredménye...és kijön egy ilyen...eszem megáll
Ez elmúlt napok eladási hulláma egy természetes árfolyam korrekciónak tűnik, az emelkedő trend továbbra is felfelé mutat, kíváncsian várom a folytatást.
Valami történik, mert több bérelt területről eltűntek a wab pótkocsik. Így legalább a területek bérléséből származó kiadások megszűnnek. A kamion telepen is kezd rend lenni. Remélem elkezdték rendbe rakni a céget, állami hátszél meg van, jól ki kell használni. Az újra nyitás pozitív lendületet adhat a cégnek, ahogy már előttem is írták, a szállítmányozó cégek kezdenek optimisták lenni.
Szerintem azért lehet, mert egy nagy vevő van, és amikor ő nem vesz, akkor az üres könyv miatt elég könnyű manipulálni lefelé az árfolyamot. Meglátjuk!
Lehet, hogy 1620-40 savban jo vetel lesz. A fuvarosok egesz EUban optimistabb piacot latnak, beindulnak a termelesi es fogyasztasi on-erosito folyamatok, es ahhoz tobbet is kell szallitani. A diesel arak meg nem emelkedtek sokat, a berek sem eddig. Erdemes volna a korrekcios aljat jol elkapni. De ez a korrekcio idoben tobb hetig fog tartani. Nem kapkodni.
Várható volt a korrekció. Nem kell siránkozni. Ez benne van a tőzsdében. Nem kell nézegetni olyan sűrűn, és fel sem tűnik a minusz...:-D Nagy változáson megy át a cég. Nem azonnal fog meglátszódni a rv-n!!Képzeld volt ez 5000ft felett is bevezetésekor. Sőt tavaly én vettem 690ft-on is. Képzeld el azt aki 3/4 elbukta a rv értékének!!!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link